Hitex Madrac Zero Gravity s džepičastim oprugama

Izvanstandardno visoki madrac nove generacije džepičastih opruga. Saznaj više »
Od

Redovna cijena 3.269,90 kn

Akcijska cijena od 1.863,84 kn

* Obavezna polja

Na skladištu

Razlozi za kupnju

20 cm nadstandardna visina jezgre (opruge)

Što je madrac viši, udobniji je. Madrac s 20 cm predstavlja nadstandardno visoki madrac. Dodatna 3 cm memorijske pjene pomažu osloboditi tijelo.

30-dnevno testiranje madraca

Pružamo vam 30-dnevno testiranje madraca kako biste se uvjerili da li vam odabrani madrac odgovara.

7-zonski madrac

7-zonski madrac pravilno podupire cijelo tijelo. Svaka zona osigurava optimalnu potporu različitim dijelovima tijela i u potpunosti im se prilagođava.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Jezgra od džepičastih opruga

Džepičaste opruge su različite elastičnosti i prilagodbi točkama tijela. Prednost je reguliranje lokacije dvije osobe na bračnom krevetu.

Plaćanje na rate

Mogućnost obročnog plaćanja uz Diners (do 12 rata) i American (do 6 rata). Mogućnost jednokratnog plaćanja karticama.

EU proizvod

Naše proizvodi odlikuje tradicija i provjerena kvaliteta.

Opis

Izvanstandardno visoki madrac nove generacije džepičastih opruga omogućuje potpuno prilagođavanje i potporu tijelu. Samostalne džepičaste opruge, podijeljene u 7 zona, u kombinaciji s udobnom memorijskom pjenom, osiguravaju pravilan položaj za spavanje i opuštajuć san.


Napredne džepičaste opruge

Jezgra 23 cm visokog madraca sastoji se od individualnih džepičastih opruga različite elastičnosti, koje svojom sposobnošću prilagodbe na svim točkama tijela, osiguravaju potpuno prianjanje tijela. Napredne džepičaste opruge omogućuju aktivaciju samo onih opruga, koje vrše pritisak na tijelo, kako bi kralježnica stalno bila u pravilnom položaju, bez obzira na položaj tijela tijekom spavanja.

 

Miran i neometan san, čak i ako se vaš partner okreće tijekom spavanja

Bitna prednost individualnih, džepičastih opruga je ta da pravilno reguliraju položaj dvije osobe u bračnom krevetu, čak i u slučaju da postoji velika razlika u težini partnera. Također pružaju više udobnosti i smanjuju negativne vanjske čimbenike koji utječu na kvalitetu vašeg sna, na minimum. Zbog sustava džepičastih opruga, spavat ćete mirnije, bolje i ugodnije, bez obzira ako vaš partner često mijenja svoje položaje tijekom spavanja.

7 zona za potpunu potporu tijelu

Izdržljive opruge izvanstandardne kvalitete raspoređene su u 7 zona, čime je omogućena različita tvrdoća pojedinih dijelova madraca. To osigurava veću potporu u lumbalnom dijelu tijela gdje je to potrebna najveća potpora, nešto manja u predjelu nogu, glave i bokova, jer je ovim dijelovima tijelu potrebna srednja čvrsta potpora. Minimalna tvrdoća jezgre nalazi se u području ramena, jer je ovdje pritisak tijela najveći. 7-zonska jezgra izvanstandardnog madraca, visokog čak 23 centimetra, osigurava izvrsno opuštanje mišića i učinkovito uklanja bolove u kralježnici i zglobovima.

Memorijska pjena za udoban osjećaj lebdenja.

Jeste li znali da se tijekom noći prosječno 40 puta vrtimo? Zbog neugodnog pritiska na tijelo, prisiljeni smo više puta promijeniti položaj i stalno se okretati, a rezultat je plitki i nekvalitetan san te često buđenje. Kako biste spavali bolje i imali dublji san, izvanstandardnim džepičastim oprugama na vrh smo dodali čak 3cm memorijske pjene. Memorijska pjena prepoznaje oblik tijela i u potpunosti mu se prilagođava. Tako će spavanje biti udobnije i ugodnije, jer memorijska pjena ublažava točke pritiska na tijelo i na taj način poboljšava cirkulaciju krvi i pomaže u sprečavanju i ublažavanju bolova. Uz pomoć izuzetnih učinaka memorijske pjene osjećat ćete se kao da lebdite, jer je pritisak na tijelo sveden na minimum.

Periva navlaka od mekanog pamuka.

Navlaka madraca Pure Sleep izrađena je od ugodnog, prirodnog pamuka, koji ne nadražuje kožu, i iznimno prozračnog ClimaSoft punjenja. Za još veću udobnost, dodatno je podstavljena s pamučnom tkaninom. Navlaka se jednostavno skida i stavlja te je periva u perilici rublja. Pranjem navlake oslobodit ćete se peludi i kućne prašine, koji su uzročnici alergija. Tako će vaš madrac uvijek biti čist i svjež.

Testirajte madrac i uvjerite se sami!

Madrac ima 30-dnevno testno razdoblje. U to vrijeme jednostavno ga isprobajte i odlučite odgovara li vam. Ne brinite: ukoliko vam ne odgovara, vratite ga u roku od 30 dana od dana kupnje, a mi ćemo vam vratiti novac.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Nadstandardna visina jezgre: 23 centimetra.
  • Vrhunska udobnost.
  • Visokokvalitetne džepičaste opruge za odličnu potporu tijela. 
  • Sloj memorijske pjene za maksimalnu udobnost i smanjeni pritisak na tijelo.
  • 7 zona i prilagodba tijelu za optimalan položaj kralježnice.
  • Periva PureSleep navlaka od mekanog pamuka, za odličnu prozračnost i čistoću.
  • Praktična periva navlaka za jednostavnije održavanje čistoće madraca.
  • Antibakterijski i antialergenski madrac.
Sastav Ne
Održavanje Ne

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod

oznake proizvoda