-50%
 
Preša za češnjak Rosmarino

Rosmarino Preša za češnjak Rosmarino

Moderno dizajnirana preša za češnjak impresionira svojim izgledom i jednostavnom upotrebom. Češnjak će biti pripremljen u trenutku. Saznaj više »
Od

Redovna cijena 79,90 kn

Akcijska cijena od 39,95 kn

* Obavezna polja

Na skladištu

Blagdanski pokloni

Nove ponude mjeseca

Opis

Češnjak više nećete morati rezati ručno, jer Vam Rosmarino sad predstavlja novu Prešu za češnjak. Moderno dizajnirana, s kompaktnim okvirom od trajne plastike i oštricom od nehrđajućeg čelika.

Oštrica od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika

Preša ima oštricu od vrhunskog nehrđajućeg čelika. Komadići prešanog češnjaka biti će precizni i ravnomjerni.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Veća preša: i za velike komade češnjaka.
  • Ergonomski oblikovane ručke: za jednostavno stiskanje.
  • Oštrica od nehrđajućeg čelika: iznimna oštrina za precizno stiskanje komadića češnjaka.
  • Okvir od trajne i kompaktne plastike.
  • Jednostavno održavanje: perilica za posuđe.
  • Garancija: 1 godina.
Sastav Ne
Održavanje Preša je jednostavna za čišćenje. Jednostavno ju isperete pod tekućom vodom. Možete ju također prati i u perilici za posuđe.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod

oznake proizvoda