Rosmarino Sokovnik Rosmarino Fresh’N Juicy

Sokovnik Fresh’N Juicy Rosmarino je odlično pomagalo za pripremu svježih napitaka. Sokovnik automatski razdvaja korice, tako da ćete dobiti samo najbolje od namirnica. Saznaj više »
Od 59,90 kn

* Obavezna polja

Na skladištu

Razlozi za kupnju

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

 

 Madrac + poklon pokrivač

 

Nove ponude mjeseca

 

 

Opis

Ručni sokovnik bi trebala imati svaka kuhinja. S njim ćete brzo i jednostavno pripremiti različite napitke od voća i povrća. Napitci su svježi i zdravi, bez korica i većih komadića, jer ih razdvaja priloženi filter. Dobijete također i dvije manje plastične šalice.

Spiralni vijak kako bi izvukli samo najbolje iz namirnica

Sokovnik sa spiralnim vijkom omogućava da izvučete samo najbolje iz Vašeg voća i povrća. Sok odlazi kroz otvor direktno u šalicu te je tako pripremljen za uživanje.

 

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Ručni sokovnik s spiralnim vijkom: jednostavno do raznih napitaka od voća i povrća.
  • Ergonomski oblikovana ručka: za jednostavno rotiranje.
  • Dvije šalice, iz kojih lako pijete.
  • Filter, koji sprječava da veći komadići voća i povrća uđu u šalicu.
  • Od izdržljive i kompaktne plastike.
  • Neklizajuća podloga: vakumski sistem sprječava klizanje po radnoj površini.
  • Periv u perilici za posuđe.
  • Garancija: 1 godina.
Sastav Ne
Održavanje Svi dijelovi su jednostavni za održavanje, isperite ih pod tekućom vodo. Možete ih oprati i u perilici za posuđe.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod

oznake proizvoda