-63%
Stakleni poklopac i posuda za paru THERMOFLOW

Rosmarino Stakleni poklopac i posuda za paru THERMOFLOW

Potpuna kombinacija s ekspres loncem Thermoflow. Saznaj više »
Od

Redovna cijena 159,90 kn

od 59,16 kn

* Obavezna polja

Na skladištu

Razlozi za kupnju

Čišćenje u perilici posuđa

Čišćenje je iznimno jednostavno, jer su posude perive u perilici posuđa.

Jednostavno održavanje

Svaka posuda je jednostavna za čišćenje. Nije potrebno dodatno ribanje.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

 Vikend ošišanih cijena

 

Vitapur poklanja jastuke

 

 

Opis

Stakleni poklopac omogućuje potpunu kontrolu nad kuhanjem, jer ćete uvijek vidjeti što se događa u loncu.

Imat ćete odličan uvid u kuhanje i prženje.Hrana neće biti prekuhana ili prepečena, jer uvijek ćete imati točan uvid u tijek kuhanja. Poklopac je napravljen od visokokvalitetnog, čvrstog i teško lomljivog stakla. Otvor na poklopcu učinkovito odvaja višak pare, pružajući bolji uvid u kuhanje, a hrana pritom neće izgubiti potrebne minerale i vitamine te sočnost. Poklopac je opremljen ručkom CoolFeel , tako da možete bez straha od opeklina podići posudu i odlijevati kipuću vodu, potpuno zaštićeno.

Posuda za paru ThermoFlowThermoFlow

S posudom za paru ThermoFlow učinkovito ćete pripremati hranu na pari i to bez upotrebe masti. S posudom za paru kuhate isključivo na pari, a takvo kuhanje omogućuje kuhanje hrane na niskim temperaturama, održavajući sve hranjive tvari, uključujući vitamine i minerale. Zato je posuda za paruizvanredan pomoćnik svakome tko pazi na zdravu prehranu i zdrav način kuhanja. Hrana će ovim načinom kuhanja imati pun okus,zadržavajući lijepe boje, sočan okus i hrskavost.

Posuda za paru je izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, njegova ručka se ne zagrijava i vrlo je praktična za korištenje, jer omogućuje lako dizanje i prenošenje. Odlikuje se i malim 'nožicama', koje omogućavaju da se višak tekućine jednostavno odlije. Dizajn posude za parenje je moderan i jednostavan za korištenje i čišćenje. Posudu također možete lako zatvoriti s staklenim poklopcem i tako nadzirati tijek parenja. Parenje je jedan od najzdravijih i najprikladnijih načina pripreme hrane.

Posuda za paru po cijeloj svojoj površini odlično provodi toplinu, tako da se hrana uvijek kuha ravnomjerno. Tako ćete pripremiti savršeno povrće, meso, ribu ... a obroci će imati pun, prirodan okus.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Stakleni poklopac omogućuje potpunu kontrolu kuhanja.
  • Ekspres lonac pretvara u vrhunski  lonac
  • Posuda za paru omogućuje učinkovitu pripremu hrane na pari, bez masti.
  • Hrana zadržava lijepe boje, sočan okus i hrskavost.
Sastav Ne
Održavanje Ne

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod

oznake proizvoda