Vitapur Svileni pokrivač Manhattan

Najpotpuniji osjećaj mekoće najfinije mulberry svile.
Saznaj više »
Od

Redovna cijena 2.219,90 kn

Akcijska cijena od 1.109,95 kn

* Obavezna polja

Na skladištu

Razlozi za kupnju

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Prirodni pamuk

Primjeren je za osjetljivu kožu.

Svila

Prestižan prirodni materijal, koji vas hladi, kada vam je vruće i grije, kada vam je hladno.

Regulira temperaturu

Proizvod svojim sastavom regulira temperaturu, što je odlična karakteristika, pogotovo u toplim mjesecima. Praktično i za prekomjerno znojenje.

Vodič za odabir pokrivača

Ukoliko niste sigurni koji pokrivač će vam najbolje odgovarati, pripremili smo vam vodič za lakši odabir.

Nove ponude mjeseca

Opis

To je doista najmekši svileni pokrivač, pri kojem smo bili velikodušni sa svilom, kako bi vam pružili najpotpuniji osjećaj mekoće.

Najpotpuniji osjećaj mekoće nudi četiri puta mekanija svilena tkanina.

Mekoća svilenog pokrivača Manhattan je jedinstvena, jer je njegova vanjska tkanina i punjenje izrađeno od najfinije mulberry svile. Poseban način tkanja svile osigurava približno četiri puta mekaniju tkaninu od pamučne. Zbog svoje mekoće pokrivač još bolje obavija Vaše tijelo.

Prozračnost pokrivača možemo pripisati najboljoj mulberry svili.

Ta vrsta svile dobivena je od prvorazrednih čahura, njene niti su duže, mekanije i svjetlije. Ručna izrada omogućava više svilenih slojeva, između kojih može strujati zrak, što pridonosi još većoj prirodnoj prozračnosti svile.

Svila prirodno regulira toplinu i sprječava znojenje.

Svila ima prirodnu sposobnost reguliranja topline, jer hladi, kada Vam je vruće i grije, kada Vam je hladno. Time sprječava znojenje i omogućava nesmetan san. Imate li po zimi zagrijanu spavaonicu, pokrivač je primjeren za korištenje tijekom cijele godine.

Osjetite nevjerojatnu razliku u prilagodljivosti i mekoći!

Priuštite si raskošni svileni pokrivač Manhattan i osjetite nevjerojatnu razliku u udobnosti. Izradili smo najpotpuniji svileni pokrivač, s kojim se ne može usporediti niti jedan drugi. Osjećaj mekoće i prilagodljivosti je kod svilenog pokrivača Manhattan kraljevski.

Naručite pokrivač još danas i već narednu noć prepustite se dodiru svile!

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Od najfinije mulberry svile.
  • Iznimna mekoća.
  • Prirodno regulira toplinu i sprječava znojenje.
  • Tanke svilene niti dozvoljavaju vašoj koži da diše.
  • Svila je prirodni antialergen i negostoljubiva prema grinjama.
Sastav

Vanjska tkanina: mulberry svila (65%), pamuk (35%)

Punjenje: 100% prirodna svila u slojevima, kvalitetna mulberry svila, 400 g/m2

Održavanje
  • Savjetujemo povremeno provjetravanje, ali ne na direktnoj sunčevoj svjetlosti.
  • Preporučujemo upotrebu navlake.
  • Kemijsko čišćenje.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod

oznake proizvoda