Sezonski popusti! Ljeto u Vitapuru: madraci do -50%, nadmadraci do -60%, jastuci do -70%, koferi i ručnici za plažu u pola cijene! Provjeri >>

Košarica je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 kn
PREGLEDAJ KOŠARICU
Menu

Hitex Dječji jastuk Hitex MemoDream

Dječji jastuk MemoDream je odličan izbor za djecu, kako u visini tako i u dimenzijama.  Dimenzija: 30x50 cm.
Dječji jastuk MemoDream je odličan izbor za djecu, kako u visini tako i u dimenzijama. Dimenzija: 30x50 cm.
Od
Redovna cijena 269,90 kn
80,97 kn -70%

* Obavezna polja

Dječji jastuk Hitex MemoDream
-70% 269,90 kn 80,97 kn
Na skladištu Predviđena dostava u roku od 3-5 radnih dana.
Buy in store
Check store stocks

 

madraci akcija

Opis

Memorijska pjena MemoTouch kombinira prednosti i karakteristike klasičnih jastuka i jastuka izrađenih od memorijske pjene i lateksa. Jastuk će djetetovoj glavi i vratu dati odličnu potporu. Skidiva i periva navlaka omogućuje da Vaš jastuk bude uvijek svjež i čist.

Oblik jastuka je pogodan za svaki položaj spavanja

Jastuk podržava vrat savršeno. Kralježnica poprima oblik ravne linije, što znači ispravan fiziološki položaj, te pomaže da se mišići vrata i kralježnica opuste. Klasičan jastuk je primjeren za svu djecu a pogotovo za onu koja spavaju u svim položajima. Jastuk će se pobrinuti za optimalnu potporu glave i vrata, te ćete se Vaša djeca buditi odmorna i svježa.

Nova generacija memorijske pjene MemoTouch za bolja jutra

Jastuk se nježno prilagođava obliku glave i vrata te ima opuštajući učinak na cijelo tijelo. Memorijska pjena MemoTouch ostaje nepromijenjena, bez obzira na temperaturu okoline i stoga nudi jedinstvenu udobnost u svim spavaćim položajima.

Skidiva i periva navlaka

Navlaku možete prati što Vam garantira čistoću i higijenu na najvišoj razini.Održavanje

Navlaku možete prati što Vam garantira čistoću i higijenu na najvišoj razini.

Dodatne informacije

Sastav
Tkanina: 100 % mikrovlakna. Jezgra: visokoelastična MemoTouch pjena.
Glavne prednosti
  • Klasični oblik jastuka: za sve položaje spavanja.
  • Jezgra izrađena od poboljšane memorijske pjene MemoTouch: brže prepozna oblik i pritisak vrata i glave te im se potpuno prilagodi.
  • Prilagođen fizionomiji vrata i glave djeteta
  • Periva navlaka: za čistoću i higijenu.
  • Dimenzija: 30 x 50 x 9 cm.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod