Dostava

Prilikom internet kupovine nudimo Vam različite mogućnosti dostave:

1. Naručene proizvode dostavit ćemo putem Hrvatske pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Troškovi dostave obračunavaju se prema važećem cjeniku Hrvatske pošte. Dostavu izvan Hrvatske ćemo po dogovoru s kupcem obračunati posebno.

Troškovi dostave za narudžbe veće od 750,00 kn su besplatni.* Pri kupovini manjoj od 750,00 kn, obračunava se trošak pakiranja i dostave prema važećem cjeniku Hrvatske pošte.

*Troškovi dostave i pakiranja za sve madrace i podnice besplatni su iznad 3.750,00 kn. Naručene proizvode možete očekivati 3-5 radnih dana, nakon zaprimljene uplate.

Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana.

*Ispod navedeni troškovi dostave vrijede za dostavu na području Republike Hrvatske.

Poštarina se računa s obzirom na težinu naručenih proizvoda:

do 2 kg (iznos 32,40 KN)

od 2 kg do 5 kg (iznos 38,65 KN)

od 5 kg do 10 kg (iznos 42,40 KN)

od 10 kg do 15 kg (iznos 53,00 KN)

od 15 kg do 20 kg (iznos 56,75 KN)

od 20 kg do 50 kg (iznos 60,00 KN)

iznad 50 kg (iznos 60,00 KN)

Navedene cijene dostave vrijede isključivo na području Republike Hrvatske.

***Za proizvode koji se plaćaju pouzećem (cijeli iznos odjednom pri preuzimanju paketa) Hrvatska pošta d.d. naplaćuje manipulativne troškove u vrijednosti 1,83% ukupne vrijednosti paketa. Ovaj trošak nije naveden u vašoj košarici i ni na koji način nije naplaćen od strane Vitapur d.o.o.; naplaćuje ga Hrvatska pošta d.d. za svoje usluge prema svom Cjeniku.

Dostava na otoke:

Madraci koji se izrađuju od lateksa, visoki madraci iznad 30 cm i pojedine podnice, dostavljaju se u najbližu Vitapur trgovinu. Kupac može proizvod preuzeti osobno u trgovini ili putem osobno organiziranog prijevoza i vlastitom trošku.

Dostavu na otoke povezane mostom; poluotoke - vršimo dostavu!

Za proizvode koji se plaćaju pouzećem (cijeli iznos odjednom pri preuzimanju paketa) Hrvatska pošta d.d. naplaćuje manipulativne troškove u vrijednosti 1,83% ukupne vrijednosti paketa. Ovaj trošak nije naveden u vašoj košarici i ni na koji način nije naplaćen od strane Vitapur d.o.o.; naplaćuje ga Hrvatska pošta d.d. za svoje usluge prema svom Cjeniku. Cijene dostave navedene na stranici vrijede isključivo na području Republike Hrvatske.

2. Podnice i madraci: Troškovi dostave i pakiranja za sve madrace i podnice računaju se prema važećem cjeniku Hrvatske pošte. (*Dostava iznad 3.750,00 kn je besplatna)

*Navedeni troškovi dostave vrijede za dostavu na području Republike Hrvatske.

*Za pojedine proizvode od lateksa i podnice, vršimo osobnu dostavu. O vremenu termina dostave, kupac će biti naknadno obaviješten nakon izvršene narudžbe i prema dogovoru.

*Ukoliko ste izabrali plaćanje prilikom preuzimanja proizvoda (pouzećem), Hrvatska pošta d.d. na konačnu cijenu proizvoda naplaćuje i proviziju u vrijednosti 1,83% ukupne vrijednosti paketa.