Rosmarino Drvena daska za serviranje Rosmarino

Prirodan izgled bagremovog drva i dizajn koji je vrlo autentičan daje Vašoj kuhinji poseban izgled. Saznaj više »
Od

Redovna cijena 149,90 kn

od 74,95 kn

Želite saznati kada će proizvod biti dostupan?

Kliknite ovdje, Ili nam pošajite na poruku na e-mail media@vitapur.hr, koji proizvod vas zanima.

Proizvod trenutno nije dostupan.

Pomoć pri kupnji

Veliki Vitapur popusti

 

 Madraci do -50%

Opis

Drvena daska za serviranje Rosmarino je neophodna kako u modernoj tako i u tradicionalnoj kuhinji. Pažljivo izrađena daska je potpuno glatka i ugodna na dodir. Na njoj ćete vrlo lako poslužiti različite namirnice, od narezaka pa sve do većih kulinarskih djela.

Drvena daska za serviranje i rezanje hrane

Drvena daska je klasičnog oblika, a sa svojim dizajnom primjerena je za serviranje različitih namirnica. Za lakše držanje daska ima ručku. Sa svojim oblikom je primjerena i dovoljno velika za rezanje hrane.

Izdržljivo bagremovo drvo

Daska za serviranje je izrađena od bagremovog drva. Bagremovo drvo je zagasito smeđe ili zlatno smeđe boje. Tvrdo je, elastično i vrlo fleksibilno.
Drvo je vrlo postojano, jer je njegov životni vijek iznimno dug. Zbog visoke otpornosti to drvo je primjereno za izradu kuhinjskih pomagala.

Zaštitni premaz za postojanost

Za što dulju postojanost, daska za serviranje je premazana sa zaštitnim premazom. Premaz je prirodan, bez boje, mirisa i okusa što čini, dasku za rezanje, bezopasnom za Vaše zdravlje.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Praktična drvena kuhinjska daska za serviranje: za serviranje i rezanje različitih vrsta hrane, od povrća do mesa.
  • Prirodan izgled: domaći i tradicionalni izgled.
  • Izrađena od bagremovog drva: robusno i izdržljivo drvo
  • S ručkom za lakše držanje.
  • Dimenzija: 38 x 19 x 1.3 cm.
Sastav Ne
Održavanje Daska za serviranje je jednostavna za čišćenje. Dovoljno je, da ju isperete s vodom i obrišete sa suhom krpom. Karakteristika bagremovog drva je iznimno brzo sušenje.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod

oznake proizvoda