1+1 GRATIS vikend u Vitapuru!Pokrivači, jastuci, posteljina, ručnici, odabrano posuđe 1+1! Samo do 25. 9.  Iskoristite odmah >>

Vikend akcija 1+1

0

Hitex Klasičan jastuk Hitex Clima Feel

Klasičan jastuk Clima Feel napravljen je tako da vam pruža potporu u svim spavaćim položajima. Odlikuje ga izvanredna mekoća i bit će najbolji izbor za sve koji vole mekane jastuke. Saznaj više »
1+1 GRATIS
U košaricu dodajte 2 proizvoda s oznakom 1+1 gratis (iste boje)*, najjeftiniji ili onaj iste vrijednosti vam poklanjamo. Popust se obračunava u košarici. * Kombinirati se mogu proizvodi iz iste kategorije.
Od 299,98 kn

* Obavezna polja

Na skladištu

Klasičan jastuk Hitex Clima Feel

 Akcija na madrace - do -50%

 

Nove ponude mjeseca

Opis

Klasičan jastuk Clima Feel napravljen je tako da vam pruža potporu u svim spavaćim položajima. Odlikuje ga izvanredna mekoća i bit će najbolji izbor za sve koji vole mekane jastuke.

Primjeren za sve spavaće položaje

Klasičan jastuk primjeren je za sve spavaće položaje. Predstavlja najbolji izbor za sve vas koji ne znate koji je vaš savršen položaj za spavanje i za sve koji vole mjenjati položaje. Neovisno o položaju spavanja ovaj jastuk pružit će vam najbolju potporu i osigurati ugodan san.

Poptuna mekoća i udobnost omogućuje punjenje jastuka

Jastuk vas obavija mekoćom i udobnošću, kao da spavate na paperju. Bit ćete oduševljeni njegovim prilagođavanjem. Jednostavno ga savijajte kako želite i on se bez obzira na trenutni položaj, vraća u prvobitno stanje.

Jastuk sa prozračnom AIRMASH tkaninom, brine se za dodatnu svježinu i prozračnost

Vanjski rub jastuka Clima Feel je izrađen od posebne airmash tkanine, koja povećava prozračnost i svježinu. Napredni klimatski modul odlično povećava cirkulaciju zraka i tako učinkovito osigurava konstantnu prozračnost.

Periv jastuk za svježinu i čistoću

Jastuk je periv na 60 °C, čime ćete održavati čistoću i higijenu na najvišoj razini. Primjeren za osobe sklone alergijama.Održavanje

Jastuk je periv u cijelosti na 60 °C.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Klasičan oblik jastuka: primjeren za sve položaje spavanja.
  • Iznimna prozračnost: posebna airmash tkanina za poboljšano kruženje zraka i dodatnu prozračnost..
  • Tehnologija termoregulacije: za tople i hladne noći.
  • Ugodna mekoća: za sve, koji vole mekanije jastuke.
  • Periv jastuk: za čistoću i higijenu.
  • Primjeren za osobe sklone alergijama.
  • Dimenzija: 50 x 70 cm.
Sastav

Tkanina navlake: 100% mikrovlakna, airmash tkanina.

Punjenje jastuka: 100% mikrovlakna.

Razlozi za kupnju

AIRMESH klimatski modul

Posebna rupičasta tkanina povećava cirkulaciju zraka i proizvodu daje veću prozračnost. Okolina za spavanje će na ovaj način uvijek biti suha i čista.

Primjereno za osobe sklone alergijama

Proizvod je u cijelosti periv na 60 °C i primjeren za alergičare. Održite higijenu na najvišoj razini.

Regulira temperaturu

Proizvod svojim sastavom regulira temperaturu, što je odlična karakteristika, pogotovo u toplim mjesecima. Praktično i za prekomjerno znojenje.

Vodič za odabir jastuka

Dobar jastuk je od velike važnosti. Vodič za pravilan odabir jastuka, biti će vam od velike pomoći.

Jastuk u potpunosti periv

Pranjem ćete se osloboditi prašine i prljavštine. Vaš jastuk će ponovno biti čist i svjež.

Za sve položaje spavanja

Proizvod je primjeren za sve koji spavaju u različitim položajima. Optimalna potpora tijelu za spavanje na leđima, boku kao i trbuhu.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod