Vitapur Family Klasičan jastuk Valencia AloeVera

Klasičan jastuk s aloe verom i podesivom visinom. Saznaj više »
Od

Redovna cijena 389,90 kn

116,97 kn

Želite saznati kada će proizvod biti dostupan?

Proizvod trenutno nije dostupan.

Kliknite ovdje , Ili nam pošajite na poruku na e-mail media@vitapur.hr, koji proizvod vas zanima.

Pomoć pri kupnji
Klasičan jastuk Valencia AloeVera

 Akcija na madrace - do -50%

 

Nove ponude mjeseca

Opis

Koži ugodna pamučna tkanina obogaćena Aloa Verom.

Pamučna presvlaka jastuka obogaćena je Aloa Verom. Aloa Vera je poznata po svojim antibakterijskim i antistresnim učincima. Za ugodniji učinak presvlaka je dodatno punjena mekim mikrovlaknima Climafill.

Koje prednosti donosi Aloa Vera vašem zdravlju.

Aloa Vera je čudesna ljekovita biljka sa dragocjenim učincima, koja harmoničnim djelovanjem aminokiselina učinkovito smiruje alergijama sklonu kožu.

Ne možete naći odgovarajuću visinu jastuka? Sami mu prilagodite visinu!

Oduzimanjem i dodavanjem finih silikoniziranih poliesterskih kuglica jednostavno ćete jastuk podesiti po visini. Jastuk je omiljen zbog svoje svestranosti, jer ga možete po želji presavijati i gnječiti.

Pranjem ćete se riješiti prašine i grinja!

Jastuk je periv na 60° C i time primjeren i za alergičare. Pranjem ćete se riješiti prašine i grinja , koje uzrokuju alergije. Osigurajte svježinu jastuka kad god poželite!

Tražite primjereno visok i praktičan jastuk?

Ako vam je potreban praktičan jastuk, koji će vam osigurati dobar san, ovo je odličan izbor za vas. Jastuku jednostavno podesite visinu, dodatnu udobnost i zdrav san nudi pamučna tkanina, obogaćena Aloe Verom. Naručite jastuk Valencia još danas i dobro se naspavajte!Održavanje

Jastuk je periv na 60° C i tako primjeren za osobe sklone alergijama. Pranjem ćete se riješiti prašine i grinja, koje uzrokuju alergije.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Pamučna navlaka jastuka obogaćena je Aloe Verom.
  • Aloa Vera je poznata po svojim antibakterijskim i antistresnim učincima.
  • Navlaka je dodatno punjena mekim mikrovlaknima Climafill.
  • Jastuk je podesiv po visini.
  • Jastuk je periv na 60° C i time primjeren i za alergičare.
Sastav

Tkanina: 100% pamuk s aloe vera obradom

Punjenje navlake: 100% mikrovlakna.

Punjenje: 100% ClimaSoft 3D kroglice; 700 g

Razlozi za kupnju

Esencija aloe vere

Aloe vera je iznimno nutritivno bogara biljka, s brojnim mineralima, vitaminima i enzimima. Esencija aloe vere sa svojim dragocjenim učincima ima blagotvoran učinak na osjetljivu kožu.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Perivo do 60 °C

Proizvodi su perivi, čime je omogućeno konstantno održavanje čistoće i higijene u najvećoj mjeri.

Prilagodljiva visina i tvrdoća

Jastuku možete jednostavno oduzeti punjenje i na taj način individualno prilagodite visinu i tvrdoću. Primjeren je za sve položaje spavanja.

Vodič za odabir jastuka

Dobar jastuk je od velike važnosti. Vodič za pravilan odabir jastuka, biti će vam od velike pomoći.

Jastuk u potpunosti periv

Pranjem ćete se osloboditi prašine i prljavštine. Vaš jastuk će ponovno biti čist i svjež.

Za sve položaje spavanja

Proizvod je primjeren za sve koji spavaju u različitim položajima. Optimalna potpora tijelu za spavanje na leđima, boku kao i trbuhu.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod