0

Kiddo Kocke Kiddo Policija

-60%
Kako bi razvili djetetovu kreativnost, sada na raspolaganju imate šarene kocke Kiddo Policija za različite, također i zahtjevne izazove. Saznaj više »
Od

Redovna cijena 119,90 kn

47,96 kn

* Obavezna polja

Na skladištu

Kocke Kiddo Policija

 Jastuci do -70%

madraci akcija

Opis

Djeca će Kiddo kockice Policija slagati na poučan, ali zabavan način. Kocke Kiddo za Vašu djecu predstavljaju kvalitetno provedeno slobodno vrijeme. Potiču maštu i kreativnost.

Šarene boje i različiti dijelovi za sastavljanje različitih likova i oblika

Set sadrži kocke od izdržljive plastike, šarenih boja. Omogućava sastavljanje različitih likova i oblika. Zabavan način za istraživanje i stvaranje kako za dečke tako i za djevojčice u dobi, kada djeca trebaju krenuti rješavati zahtjevnije izazove. Mašta nema granica. Vaša djeca će s ovim tematskim kockicama policija doživjeti pravu uzbudljivu policijsku avanturu!

Kompatibilnost s ostalim kockicama

Ako već imate doma kockice neke druge vrste, kocke Kiddo Policija su 100 % kompatibilne s njima kao i sa svim ostalim brendovima.

 

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Set sadrži 114 dijelova.
  • Kompatibilni su sa svim kockicama.
  • Klasične kocke i tematski predmeti na temu policije.
  • Za izradu raznih likova i oblika.
  • Izdržljiva plastika.
  • Za djecu stariju od 6 godina.

Razlozi za kupnju

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod