Ponuda crnog petka! Odabrani proizvodi VEĆ do -75% + besplatna dostava istih! Iskoristi >>

Svilanit - 80 let Kuhinjska rukavica Svilanit Dotty - dupla / roza

-30%
Kuhinjska rukavica Svilanit Dotty - dupla / roza
Dupla kuhinjska rukavica čuvat će vaše ruke kod rukovanja s toplim posudama. Napravljena je tako da je možete upotrebljavati s dvije ruke odjedanput. Sa veselim točkastim motivom u tri različite boje koje odgovaraju svakoj kuhinji. Dimenzije 20 x 90 cm. Saznaj više »
Od

Redovna cijena 69,90 kn

48,93 kn

* Obavezna polja

Na skladištu

Kuhinjska rukavica Svilanit Dotty - dupla / roza

 Crni petak

Nove ponude mjeseca

Opis

100 % pamuk i moderan dizajn

Dupla kuhinjska rukavica čuvat će vaše ruke kod rukovanja s toplim posudama. Napravljena je tako da je možete upotrebljavati s dvije ruke odjedanput. Velika rukavica, koju možete koristiti s dvije ruke istovremeno, za premještanje većih posuda ili pekača.
Moderan točkasti dizajn u tri boje za svaku kuhinju.

Jednostavno održavanje

Rukavice su jednostavne za održavanje, budući da su perive na 40 °C.Održavanje

Perivo na 40 °C.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • 100 % pamuk: izuzetna izdržljivost.
  • Odlična pomoć pri rukovanju s vrućim posudama
  • Posebno pogodna za prenošenje pekača
  • Velika rukavica za obje ruke
  • Točkasti dizajn.
  • Boje: crvena, roza, narančasta
  • Jednostavno održavanje: perivo na 40 °C.
  • Dimenzija: 20 x 90 cm.
Sastav
100 % pamuk.

Razlozi za kupnju

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod