1+1 GRATIS vikend u Vitapuru!Pokrivači, jastuci, posteljina, ručnici, odabrano posuđe 1+1! Samo do 25. 9.  Iskoristite odmah >>

Vikend akcija 1+1

0

Hitex Madrac Hitex The King Royal 40

-25%
 
 
Madrac Hitex The King Royal 40
Spavajte kao kralj. Sanjajte kao kralj. Jedinstveni, izvanstandardni madrac, koji svojom visinom od 40 cm osigurava raskošnu udobnost. Saznaj više »
Od

Redovna cijena 12.499,90 kn

9.374,93 kn

* Obavezna polja

Na skladištu

Madrac Hitex The King Royal 40

 Akcija na madrace - do -50%

 

Nove ponude mjeseca

Opis

Luksuzni madrac Hitex Royal je najviši ležaj iz trgovačke marke Hitex, koji sa svojh 40 cm zaista kreira jedinstveni spavajući ugođaj. Izgled dva ležaja – džepičaste opruge i ušiveni nadmadrac s 2 vrste pjene za kraljevski san. Prava ranoteža najboljih materijala za jedinstveni ugođaj tijekom spavanja.

Jezgra od naprednih džepičastih opruga omogućuje miran san

Jezgru madraca sastoji se od džepičastih opruga, koje se prilagođavaju točkama tijela, jer je svaki dio tijela poduprt svojim džepićem. Napredne džepičaste opruge omogućuju djelovanje samo opruga na koje se vrši pritisak tijela, zbog čega je kralježnica uvijek ravna i u pravilnom položaju bez obzira na položaj tijela tijekom spavanja.

Bitna prednost individualnih, džepičastih opruga je ta, da pravilno utone i neometano regulira položaj dviju osoba na bračnom krevetu čak iako je među partnerima velika razlika u težini. Na ovaj način je osigurana veća udobnost. Vanjski negativni čimbenici koji utječu kvalitetu vašeg sna, smanjeni su na minimum. Zbog sistema džepičastih opruga, spavat će te mirnije i udobnije bez obzira na promjenu položaja spavanja vašeg partnera.

Novo u Vitapuru! Doživite jedinstveni ugođaj tijekom spavanja – džepičasti ležaj kraljevske visine s ušivenim, izmjenjivim nadmadracem

Za izvanstandardan san, namijenjen je ležaj King Royal sastavljen od, na izgled dva ležaja, jer je glavnoj jezgri izrađenoj od džepičastih opruga dodan još ušiveni tanji ležaj. Tanji dio madraca (nadmadrac) se sastoji od 2 vrste pjene. Posebno rezana pjena sadrži zračne kanaliće, što omogućava još veću prozračnost te klasična pjena, koja osigurava ravnotežu težine tijela.

7 zona – za punu potporu kralježnice

Ergonomski madrac je po dužini sastavljen od 7 različitih tvrdoća. Pravilno raspoređene različite tvrdoće osiguravaju pravilnu potporu vašem tijelu. Najveći pritisak tijela na ležište je u području ramena, zato mora biti tvrdoća ležišta u tom predjelu najmanja. Budući da je tijelu u lumbalnom području potrebno najviše potpore, madrac na tom mjestu mora biti najtvrđi. Na taj način Vaša kralježnica ima oblik ravne crte i pravilan fiziološki položaj. Kralježnica je, zapravo, jedan od najvažnijih te nekad i najzagušenijih dijelova tijela.

Kraljevsku udobnost omogućiti će vam memorijska pjena u navlaci

Kako bi vaš san poprimio istinski kraljevsku notu, u gornji dio navlake madraca smo ušili dodatan sloj memorijske pjene. To vam omogućuje posebnu mogućnost prilagodbe tijela te dodatnu udobnost.

Memorijska pjena prepoznaje oblik vašeg tijela te mu se izvrsno prilagođava. Tako ćete odsada imati lagan i ugodan san, zahvaljujući memorijskoj pjeni, koja smanjuje pritisak točaka na tijelo.

Tkanina izrađena od viskoze za ugodan osjećaj

Tkanina madraca je izrađena od viskoze te samim time čini idealnu spavajuću okolinu. Viskozno vlakno ima visoke termoizolacijske karakteristike te je na dodir još mekše od pamuka.

MOGUĆNOST PLAĆANJA NA OBROKE

Plaćanje na obroke bez kamata možete uraditi putem internet trgovine www.vitapur.hr, u svakoj trgovini Vitapur-Hitex po Hrvatskoj ili prilikom naručivanja putem telefona 01 38 78 788. Na internet stanici tijekom samog procesa kupovine jednostavno izaberete plaćanje na rate bez kamata i pošaljete narudžbu.
Nakon primitka narudžbe ćemo Vas kontaktirati i dogovoriti sve što je potrebno.

Kupovina bez rizika– 30-dnevno testno razdoblje i garancija

Madrac ima 30-dnevno testno razdoblje. U tom periodu ga možete isprobati i u miru se uvjeriti da li Vam odgovara. Ukoliko ustanovite, da Vam ne odgovara, možete ga vratiti 30 dana od dana kupovine i bez pitanja ćemo Vam vratiti Vaš novac.

Prilikom kupovine madraca dobijete i 2-godišnju garanciju.

 

 

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Glavna jezgra je izrađena od kvalitetnih džepičastih opruga: za vrhunsku potporu i miran san.
  • Luksuzna visina cjelokupnog ležaja: 40 cm za kraljevski san.
  • Madrac se sastoji od dva dijela: glavna jezgra koja je izrađena od džepičastih opruga i tanji dio ležaja koji se sastoji od 2 vrste pjene kao ušiveni nadmadrac.
  • 2 vrste pjene: posebno rezana pjena s zračnim kanalićima za veću prozračnost i uobičajena pjena za raspodjelu težine tijela.
  • Navlaka s memorijskom pjenom: za bolje prilagođavanje i dodatnu udobnost.7 zona: za pravilnu potporu Vašoj kralježnici.
  • 30-dnevno testno razdoblje: madrac možete isprobati kako bi mogli odlučiti da li Vam odgovara.
  • Mogućnost obročanja plaćanja .
  • Dimenzije: 160 x 200, 180 x 200 cm.
  • Proizvedeno u Turskoj

Razlozi za kupnju

30-dnevno testiranje madraca

Pružamo vam 30-dnevno testiranje madraca kako biste se uvjerili da li vam odabrani madrac odgovara.

7-zonski madrac

7-zonski madrac pravilno podupire cijelo tijelo. Svaka zona osigurava optimalnu potporu različitim dijelovima tijela i u potpunosti im se prilagođava.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje na rate

Mogućnost obročnog plaćanja uz Diners (do 12 rata) i American (do 6 rata). Mogućnost jednokratnog plaćanja karticama.

Vodič za odabir madraca

Ukoliko niste sigurni koji madrac će vam najbolje odgovarati, pripremili smo vam vodič za lakši odabir.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod