Ponuda crnog petka! Odabrani proizvodi VEĆ do -75% + besplatna dostava istih! Iskoristi >>

Vitapur Nadmadrac Hitex Royal Sleep Catherine 5+2 Memory

Za kraljevsku udobnost i san će se pobrinuti nova linija proizvoda Royal Sleep. 7 cm visok nadmadrac Catherine 5+2 izrađen je od poliuretanske i memorijske pjene. Vašem madracu ne nudi samo zaštitu već i dodatnu udobnost te ga možete koristiti kao dodatan ležaj. Saznaj više »
Od

Redovna cijena 1.249,90 kn

374,97 kn

* Obavezna polja

Na skladištu

Nadmadrac Hitex Royal Sleep Catherine 5+2 Memory

 Crni petak

Nove ponude mjeseca

Opis

Nadmadrac Catherine 5+2 je idealno rješenje ako želite da Vaš krevet bude udobniji. Jezgra, izrađena od poliuretanske i memorijske pjene, će prepoznati oblik i pritisak tijela te će se potpuno prilagoditi njegovom obliku, težini i temperaturi.


Zaštitite madrac i produljite mu vijek trajanja

S nadmadracem Catherine 5+2 Vaš će san biti maksimalno ugodan i udoban, Vašem madracu ćete produljiti vijek trajanja. Madrac ćete zaštititi od kućne prašine, grinja, mrlja i druge prljavštine, pa će dugo vremena ostati čist, svjež i uporabiv. Također će se madrac manje istrošiti, što znači da će duže vremena optimalno obavljati svoju funkciju, pa ćete uštedjeti novac i duže vremena spavati na prikladnom madracu. Nadmadrac isto tako predstavlja riješenje za stare, ulegnute ležajeve koji Vašem tijelu ne nude potrebnu potporu.

5 cm poliuretanske pijene za odličnu potporu tijelu

Jezgra nadmadraca je izrađena od poliuretanske pjene, koja će se prilagoditi obliku Vašeg tijela i omogućiti najudobniji san. Poliuretanska pjena je hladno stisnuta pjena koja se najčešće koristi u proizvodnji madraca, jer je udobna i prilagodljiva. Jezgra nadmadraca Catherine je izrađena od 5 cm elastične i prilagodljive poliuretanske pjene, koja omogućuje ugodan odmor bilo gdje i koja se savršeno prilagođava tijelu.

Dodatna 2 cm memorijske pjene za izuzetnu udobnost

Nadmadracu Catherine je dodano 2 cm memorijske pjene koja se u potpunosti prilagođava tijelu i omogućuje udobniji san. Memorijska pjena je bila revolucionarno otkriće astronauta, koji su se njome zaštitili od gravitacijskih sila prilikom uzlijetanja. Za razliku od ostalih pjena, memorijska pjena ima veću gustoću te je osjetljiva na temperaturu. To znači da se zbog svoje jedinstvene strukture u potpunosti odgovara obliku i težini tijela, ali kada je pritisak nestane, memorijska pjena se polako vraća u svoj prvobitni oblik. Također, pridonosi manjim buđenjima tijekom noći, jer se tijelo savršeno prilagođava i ne stvara pritisak. Kada spavamo na udobnome, manje se okrećemo tijekom noći, tako da je memorijska pjena idealno rješenje za sve one koji često bude.

Višenamjenski nadmadrac

Nadmadrac možete upotrijebiti i kao pomoćni ležaj kada kod Vas budu prespavali prijatelji ili članovi obitelji. Kvalitetnu sna će poboljšati i na putovanjima ili kampiranjima. Zašto bi spavali na neudobnom tlu u šatoru ili na madracima na napuhavanje? S nadmadracem, kojeg jednostavno savijete u rolu
Možete ga upotrijebiti kao mekanu podlogu za igranje djece.Održavanje

Navlaka ima zatvarač. Navlaka je periva na 30 °C.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • 7 cm visoki nadmadrac: za najbolju udobnost
  • Jezgra od 5 cm poliuretanske i 2 cm memorijske pjene: potpuna prilagodba tijelu.
  • Produljuje vijek trajanja madraca.
  • Poboljšava udobnost madraca.
  • Podloga za igru ili vježbanje.
  • Neklizajući donji dio.
  • Navlaka s profinjenim žakardnim uzorkom: kombinacija bambusovih vlakana i mikrovlakana.
  • Navlaka je skidiva i periva.
  • Dimenzije: 90 x 200, 160 x 200 cm.
Sastav
Navlaka: 40 % viskoza (bambusova vlakna), 60 % poliester. Donji dio navlake: 100 % poliester. Jezgra: 100 % poliuretan.

Razlozi za kupnju

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Produljuju vijek trajanja madraca

Nadmadraci su idealna zaštita za vaš madrac i produljuju vijek trajanja madraca.

Periva navlaka

S perivom navlakom, vaši proizvodi će uvijek biti čisti i svježi, a okolina za spavanje na najvišoj razini higijene.

Vakumsko pakiranje

Vakuumsko pakiranje omogućuje potpuno siguran i jednostavan transport i zauzima vrlo malo prostora.

Vodič za odabir nadmadraca

Kako bismo vam pomogli pravilno zaštititi vaš madrac, provjerite naš vodič za odabir nadmadraca i pravilno odlučite.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod