Vitapur Family Pokrivač HealthProtect

Pokrivač s revolucionarnom zaštitom HealthProtect.
Saznaj više »
Od 389,90 kn

* Obavezna polja

Na skladištu

Razlozi za kupnju

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Perivo do 60 °C

Proizvodi su perivi, čime je omogućeno konstantno održavanje čistoće i higijene u najvećoj mjeri.

Primjereno za osobe sklone alergijama

Proizvod je u cijelosti periv na 60 °C i primjeren za alergičare. Održite higijenu na najvišoj razini.

Vodič za odabir pokrivača

Ukoliko niste sigurni koji pokrivač će vam najbolje odgovarati, pripremili smo vam vodič za lakši odabir.

Totalna rasprodaja

 

 Madraci do -50%

Opis

Pokrivač s zaštitom HealthProtectAntialergijski pokrivač

Pokrivač impregniran je s revolucionarnom zaštitom HealthProtect, koja učinkovito sprječava nakupljanje prašine i bakterija, na površini jastuka ili u unutrašnjosti. Antialergijska zaštita uklanja sve uzročnike alergija, kao što su astma, ekcem i bronhitis.

Pokrivač je periv u perilici rublja na 60° C.

Pokrivač se može učestalo prati u perilici na 60 ° C, što je iznimna prednost za sve one koji imaju problema s alergijama i pranjem se žele riješiti prašine i grinja.

Prozračan pokrivač pomaže kod znojenja.Prozračan pokrivač

Odlična prozračnost naprednog punjenja pružiti će vama i vašoj obitelji opuštajući san bez znojenja.

 

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Pokrivač s revolucionarnom zaštitom HealthProtect.
  • Punjenje formira dobar odnos između klimatske kontrole temperature, visoke izdržljivosti materijala, mekoće i jednostavnog održavanja.
  • Pokrivač je periv na 60 ° C.
  • Prozračni pokrivač pomaže kod znojenja.
Sastav

Tkanina: 100% poliesterska mikrovlakna

Punjenje: 100% poliesterska mikrovlakna ClimaSoft 6d; 300g/m2

Održavanje Pokrivač se može učestalo prati u perilici na 60 ° C, što je iznimna prednost za sve one koji imaju problema s alergijama i pranjem se žele riješiti prašine i grinja.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod

oznake proizvoda