Scandinavia Travel Poslovni ruksak Scandinavia

Praktičan ruksak za prijenosno računalo sa manjim i većim džepovima i pregradama za knjige i dokumente. Saznaj više »
Od

Redovna cijena 499,97 kn

149,99 kn

* Obavezna polja

Na skladištu

Poslovni ruksak Scandinavia

 

Nove ponude mjeseca

Opis

Praktičan ruksak za prijenosno računalo sa manjim i većim džepovima i pregradama za knjige i dokumente.

Veoma lagan, s ojačanim leđnim dijelom, ručkama za leđa i ramena te rukohvatom na vrhu ruksaka. Odličan suputnik za posao, poslovna putovanja i seminare.

Scandinavia

Proizvodi za putovanja SCANDINAVIA su od iznimne kvalitete. Koferi, putne torbe i ruksaci namijenjeni su za daleka putovanja, jednodnevne ili višednevne izlete i za poslovna putovanja – bilo kojim prijevoznim sredstvom. Idealni su za sve generacije, jer su iznimno praktični i izdržljivi i jednosatvni za korištenje.

Testirano za vas

Scandinavia - Testirano za vas!

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Odličan za zaštitu prijenosnog računala,
  • Vodoodbojan materijal,
  • Džepovi i pregrade za pohranu dokumenata
  • Visina: 45 cm, širina: 30 cm, dubina: 15 cm.

Razlozi za kupnju

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod