0

Romobil Flying Monkey - crni

-60%
Provedite svoje slobodno vrijeme sa romobilom i doživite pravu avanturu! Skiro je vrlo kvalitetne izrade, a sami okvir je od izrađen od laganog i izdržljivog aluminija. Šareni, moderan i urbani dizajn. Saznaj više »
Od

Redovna cijena 779,90 kn

311,96 kn

Želite saznati kada će proizvod biti dostupan?

Proizvod trenutno nije dostupan.

Kliknite ovdje , Ili nam pošajite na poruku na e-mail media@vitapur.hr, koji proizvod vas zanima.

Pomoć pri kupnji
Romobil Flying Monkey - crni

 Jastuci do -70%

madraci akcija

Opis

Želite doživjeti neku potpuno novu avanturu? Ništa lakše od toga, jer sada imate na raspolaganju rekreativna pomagala, kao što je romobil iz linije Monkey. Mogućnost izbora između tri različite boje. Provozajte se i doživite svijet oko sebe na jedan potpuno drugačiji način! I za djecu i za odrasle.

Visokokvalitetan aluminij za iznimnu izdržljivost

Okvir je izrađen od laganog, ali ipak iznimno izdržljivog aluminija te je primjeren također i za odrasle osobe. Maksimalna težina za romobil je do 100 kg.

Prilagodljiva visina upravljača

Za velike i male. Visinu upravljača si vrlo lako prilagodite sami kako bi odgovarala Vašim željama i potrebama.

Sa romobilom – gdje god poželite

Romobil je iznimno praktično rekreativno pomagalo. S njim se lako odvezete u trgovinu, na poštu, u knjižnicu ili školu. Odlično prijevozno sredstvo je i za vrijeme praznika, jer se s njim vrlo lako odvezete i na plažu, do recepcije ili se rekreirate po namijenjenim uređenim putevima za romobile/bicikle. Sve više i više ljudi se odlučuje za kupnju romobila, jer ove kraće udaljenosti učini znatno bržima nego što je kada idete pješke. Upravo zato je romobil odlična rekreacija i za slobodne popodne. I djeca i odrasli su oduševljeni.

Jednostavno slaganje

Romobil je iznimno jednostavan za pohranu. Možete ga imati uvijek uz sebe u autu tako da ga možete koristiti, kada god ga zatrebate.

Upotreba i održavanje

Romobil je sasvim jednostavan i siguran za upotrebu, samo trebate slijediti savjete za sigurnost, kako bi Vaša vožnja bila potpuno bezbrižna.
Romobil upotrebljavajte na pločniku i na površinama bez prometa, nikako se nemojte voziti na njemu po stepenicama, cestama ili blizu vode. Nikada ga ne upotrebljavajte, dok niste zategnuli mehanizam. Isto tako redovno provjeravajte sve njegove pomične dijelove. Djeca neka se obavezno voze pod nadzorom roditelja, te neka budu zaštićeni kacigom i štitnicima za koljena, laktove i ručne zglobove. Ako se Vaš Romobil romobil zaprlja, vrlo jednostavno ga obrišite s mokrom krpicom.

 

 

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Primjeren za djecu, stariju od 8 godina i odrasle.
  • Maksimalna težina za romobil je do 100 kg.
  • Mekane, ergonomski oblikovane ručke.
  • Veliki silikonski kotači: 200 mm za udobniju vožnju.
  • Prilagodljiva visina upravljača.
  • Nožna kočnica na zadnjem kotaču.
  • Boja: crni.
Sastav

Okvir romobila od izdržljivog aluminija.
Kotači: silikonski

Razlozi za kupnju

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod