Košarica je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 kn
PREGLEDAJ KOŠARICU
Menu

Romobil Flying Monkey - crni

Provedite svoje slobodno vrijeme sa romobilom i doživite pravu avanturu! Skiro je vrlo kvalitetne izrade, a sami okvir je od izrađen od laganog i izdržljivog aluminija. Šareni, moderan i urbani dizajn.
Od
Redovna cijena 779,90 kn
311,96 kn -60%

* Obavezna polja

Romobil Flying Monkey - crni
-60% 779,90 kn 311,96 kn
Nema na skladištu Odabrani proizvod trenutno nije dostupan. Provjerite u našim trgovinama ili pogledajte naše trgovine.
Buy in store
Check store stocks

 

madraci akcija

Opis

Želite doživjeti neku potpuno novu avanturu? Ništa lakše od toga, jer sada imate na raspolaganju rekreativna pomagala, kao što je romobil iz linije Monkey. Mogućnost izbora između tri različite boje. Provozajte se i doživite svijet oko sebe na jedan potpuno drugačiji način! I za djecu i za odrasle.

Visokokvalitetan aluminij za iznimnu izdržljivost

Okvir je izrađen od laganog, ali ipak iznimno izdržljivog aluminija te je primjeren također i za odrasle osobe. Maksimalna težina za romobil je do 100 kg.

Prilagodljiva visina upravljača

Za velike i male. Visinu upravljača si vrlo lako prilagodite sami kako bi odgovarala Vašim željama i potrebama.

Sa romobilom – gdje god poželite

Romobil je iznimno praktično rekreativno pomagalo. S njim se lako odvezete u trgovinu, na poštu, u knjižnicu ili školu. Odlično prijevozno sredstvo je i za vrijeme praznika, jer se s njim vrlo lako odvezete i na plažu, do recepcije ili se rekreirate po namijenjenim uređenim putevima za romobile/bicikle. Sve više i više ljudi se odlučuje za kupnju romobila, jer ove kraće udaljenosti učini znatno bržima nego što je kada idete pješke. Upravo zato je romobil odlična rekreacija i za slobodne popodne. I djeca i odrasli su oduševljeni.

Jednostavno slaganje

Romobil je iznimno jednostavan za pohranu. Možete ga imati uvijek uz sebe u autu tako da ga možete koristiti, kada god ga zatrebate.

Upotreba i održavanje

Romobil je sasvim jednostavan i siguran za upotrebu, samo trebate slijediti savjete za sigurnost, kako bi Vaša vožnja bila potpuno bezbrižna.
Romobil upotrebljavajte na pločniku i na površinama bez prometa, nikako se nemojte voziti na njemu po stepenicama, cestama ili blizu vode. Nikada ga ne upotrebljavajte, dok niste zategnuli mehanizam. Isto tako redovno provjeravajte sve njegove pomične dijelove. Djeca neka se obavezno voze pod nadzorom roditelja, te neka budu zaštićeni kacigom i štitnicima za koljena, laktove i ručne zglobove. Ako se Vaš Romobil romobil zaprlja, vrlo jednostavno ga obrišite s mokrom krpicom.

 

 

Dodatne informacije

Sastav

Okvir romobila od izdržljivog aluminija.
Kotači: silikonski

Glavne prednosti
  • Primjeren za djecu, stariju od 8 godina i odrasle.
  • Maksimalna težina za romobil je do 100 kg.
  • Mekane, ergonomski oblikovane ručke.
  • Veliki silikonski kotači: 200 mm za udobniju vožnju.
  • Prilagodljiva visina upravljača.
  • Nožna kočnica na zadnjem kotaču.
  • Boja: crni.

Razlozi za kupnju

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Brza dostava

Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-5 radnih dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u najbližem poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Više o dostavi  

Kupovina bez rizika

Ako s proizvodom niste 100% zadovoljni, možete nam isti vratiti u roku od 14 dana. Madrace možete vratiti u roku od 30 dana.

Različiti načini plaćanja

Odaberite jednu od sljedećih opcija: plaćanje pouzećem,  plaćanje putem kreditnih kartica ili plaćanje prema ponudi putem Internet bankarstva.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod