Ponuda crnog petka! Odabrani proizvodi VEĆ do -75% + besplatna dostava istih! Iskoristi >>

Scandinavia Travel Ruksak za slobodno vrijeme Scandinavia

Višenamjenski ruksak odličan je za pakiranje i prenošenje garderobe, hrane, pića i drugih predmeta za treninge i izlete. Saznaj više »
Od

Redovna cijena 433,30 kn

129,99 kn

* Obavezna polja

Na skladištu

Ruksak za slobodno vrijeme Scandinavia

 

Nove ponude mjeseca

Opis

Višenamjenski ruksak modernog dizajna, izrađen od veoma izdržljivih materijala.

Ima džepove na praktičnim mjestima na kojima možete spakirati odjeću, hranu ili druge predmete za izlete i treninge. Ima također posebnu pregradu za obuću.

Scandinavia

Proizvodi za putovanja SCANDINAVIA su od iznimne kvalitete. Koferi, putne torbe i ruksaci namijenjeni su za daleka putovanja, jednodnevne ili višednevne izlete i za poslovna putovanja – bilo kojim prijevoznim sredstvom. Idealni su za sve generacije, jer su iznimno praktični i izdržljivi i jednosatvni za korištenje.

Testirano za vas

Scandinavia - Testirano za vas!

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Odličan je za pakiranje i prenošenje odjeće, hrane, pića i drugih predmeta za treninge i izlete. ,
  • Pregrada za obuću,
  • Vodoodbojan materijal.
  • Visina: 50 cm, širina: 30 cm, dubina: 16 cm.

Razlozi za kupnju

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod