BESPLATNA DOSTAVA! Na sve narudžbe samo do 22.10.! Iskoristi priliku >>
Ponuda traje
još
dana
sati
:
min
:
sek

Rosmarino Set keramičkih noževa Rosmarino Eco Ceramic - 5-dijelni

 
Set keramičkih noževa Rosmarino Eco Ceramic - 5-dijelni
5-dijelni set (2 noža, 15 i 10 cm, + 2 zaštitna futrola/korica + 1 piler) Saznaj više »
Od 229,90 kn

Želite saznati kada će proizvod biti dostupan?

Proizvod trenutno nije dostupan.

Kliknite ovdje , Ili nam pošajite na poruku na e-mail media@vitapur.hr, koji proizvod vas zanima.

Pomoć pri kupnji
Set keramičkih noževa Rosmarino Eco Ceramic - 5-dijelni

 

Nove ponude mjeseca

Opis

Lagani, čvrsti i oštri

Iznimno oštri keramički noževi Rosmarino Eco-ceramic su vrlo lagani, s njima ćete jednostavnije i lakše rukovati. 10 x više zadržavaju oštrinu od klasičnih noževa. Hranu ćete izrezati i nasjeckati vrlo jednostavno i brzo. Sol, kiselina i razni sokovi, koji je brzo utječu na obične noževe, na njih neće djelovati.

Eco ceramic noževi ne hrđaju

Keramički noževi Rosmarino Eco-cermaic nisu štetni za zdravlje jer ne hrđaju, čime se isključuje mogućnost štetnog utjecaja. Dok kod klasičnih noževa, postoji mogućnost da metalne oštrice dođu u kontakt s hranom. Ne prenose miris i okus hrane, a niti ne preuzimaju miris hrane na sebe.

Keramički noževi vrlo su jednostavni za čišćenje i održavanje

Keramičke noževe Rosmarino vrlo je jednostavno čistiti, a njihovo održavanje lagano. Otporni su na koroziju. Sol, kiselina i razni sokovi, koji je brzo utječu na obične noževe, na njih neće djelovati. Ove tvari kod običnih noževa mogu uzrokovati mrlje koje je teško odstraniti, ali tih problema s keramičkim noževima Rosmarino nećete imati. Noževe ćete lako očistiti pod mlazom vode uz malu količinu sredstva za pranje posuđa.
Kuharski nož ROSMARINO Eco-ceramic pravi je izbor za različite vrste zadataka: njime ćete brzo i jednostavno narezati meso, ribu ili povrće. Visoka kvaliteta keramičkog noža s profesionalnom oštrinom oštrice, biti će vam od velike pomoći kada je potrebna brza i precizna tehnika rezanja većih ili manjih komada mesa. Nož je idealan za rezanje povrća i ribe, jer omogućuje brzo i učinkovito rezanje, bez naprezanja. Kuharskim nožem ROSMARINO Eco-ceramic jednostavno ćete nasjeckati peršin, orašaste plodove ili orahe.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • 5-dijelni set (2 noža, 15 i 10 cm, + 2 zaštitna futrola/korica + 1 piler) 
  • Vrlo lagani i praktični: njima ćete jednostavno i lako rukovati.
  • Vrlo su lagani, njima ćete jednostavno i lako rukovati.
  • Izrađeni od vrlo čvrste i tvrde keramike.
  • 10 x dugotrajnija oštrina od običnih noževa.
  • Sol, kiseline i sokovi, koji brzo nagrizaju obične noževe, na njih ne djeluju.
  • Nisu štetni za okoliš, ne hrđaju.
  • Ne poprimaju miris i okus hrane i ne prenose miris na druge namirnice
  • Jednostavno se čiste i održavaju.

Razlozi za kupnju

Čišćenje u perilici posuđa

Čišćenje je iznimno jednostavno, jer su posude perive u perilici posuđa.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod