U 1/2 CIJENE! Posteljina, ručnici, plažni ručnici, kupaonski ogrtači i kuhinjske krpe u pola cijene! Iskoristi odmah >>

Košarica je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 kn
PREGLEDAJ KOŠARICU
Menu

Vitapur Family Ljetni pokrivač Vitapur Family Santorini - crveni

Višenamjenski pokrivač Vitapur Family Santorini dimenzije 135 x 200 cm. Za izležavanje na plaži, pikniku, kauču ili kao pokrivač za tople noći. 100 % pamuk
Višenamjenski pokrivač Vitapur Family Santorini dimenzije 135 x 200 cm. Za izležavanje na plaži, pikniku, kauču ili kao pokrivač za tople noći. 100 % pamuk
Od
Redovna cijena 229,90 kn
91,96 kn -60%

* Obavezna polja

Ljetni pokrivač Vitapur Family Santorini - crveni
-60% 229,90 kn 91,96 kn
Nema na skladištu Odabrani proizvod trenutno nije dostupan.

 

madraci akcija

Opis

Ljetni pokrivač Santorini vrlo jednostavno možete koristiti na više načina. Služi kao pokrivač na plaži ili na pikniku, možete ga koristiti i kao prekrivač za Vaš kauč, te je odličan kao pokrivač. 100 % pamuk, čudesne boje i dizajn za svačiji ukus.

100 % pamuk – samo najbolje za vašu kožu

Tkanina od čistoga pamuka je prozračna i odlično odvaja vlagu od Vaše kože. Baš zato je iznimno nježna, te je odličan izbor za sve, koji su skloni alergijama ili imaju osjetljivu kožu. Ljetni pokrivač Santorini je iznimno čvrst te ćete ga vrlo lako moći koristiti niz godina.

Višenamjenska upotreba – velik izbor za svakoga

Ljetni pokrivač Santorini je sa svojim dizajnom primjeren za različitu upotrebu. Zato što je veće dimenzije, biti će Vam odličan pratioc na plaži, jer ga vrlo lako mogu upotrebljavati dvije osobe. S njim se možete i ogrnuti, staviti ga kao prekrivač na kauč ili se možete pokriti u vrućim ljetnim noćima.

Veća gustoća tkanja za bolje upijanje i mekoću

Ljetni pokrivač Santorini je periv na 60 °C. Preporučamo, da tamnije i svjetlije proizvode perete odvojeno, bez namakanja.Održavanje

Santorini pokrivač je periv na 60 °C. Preporučujemo da tamne i svijetle proizvode perete odvojeno, bez namakanja.

Dodatne informacije

Sastav

100 % pamuk; 350 g/m2.

Glavne prednosti
  • 100 % pamuk.
  • Izdržljiva i gusta tkanina.
  • Višenamjenska upotreba: na plaži, pikniku, na kauču, kao pokrivač.
  • Periv na 60 °C.
  • Dimenzija: 135 x 200 cm.

Razlozi za kupnju

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Izdržljiva tkanina

Proizvode odlikuje najbolji pamuk, koji svojom dugotrajnošću pruža lakše održavanje.

Plaćanje, dostava i povrat

Brza dostava

Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-5 radnih dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u najbližem poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Više o dostavi  

Kupovina bez rizika

Ako s proizvodom niste 100% zadovoljni, možete nam isti vratiti u roku od 14 dana. Madrace možete vratiti u roku od 30 dana.

Različiti načini plaćanja

Odaberite jednu od sljedećih opcija: plaćanje pouzećem,  plaćanje putem kreditnih kartica ili plaćanje prema ponudi putem Internet bankarstva.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod