Novi online katalog je tuuu! Prelistaj ga! Klik >>

Košarica je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 kn
PREGLEDAJ KOŠARICU
Menu

Hitex Podnica Hitoflex Idila

Iznimno izdržljiva 5-zonska podnica HITOFLEX IDILA za pravilno podupiranje tijela i dulji životni vijek vašeg madraca.
Iznimno izdržljiva 5-zonska podnica HITOFLEX IDILA za pravilno podupiranje tijela i dulji životni vijek vašeg madraca.
Od
Redovna cijena 559,90 kn
391,93 kn -30%

* Obavezna polja

Podnica Hitoflex Idila
-30% 559,90 kn 391,93 kn
Na skladištu Predviđena dostava u roku od 3-5 radnih dana.

 

madraci akcija

Opis

Iznimno izdržljiva 5-zonska podnica HITOFLEX IDILA za pravilno podupiranje tijela i dulji životni vijek vašeg madraca. U izvedbi Ready to go!: lakši transport, sastavi sam, jednostavno sastavite i UŠTEDITE! Sastavite sami i uštedite!

Prirodno drvo za izvrsnu čvrstoću ležaja

Podnica HITOFLEX IDILA je klasična podnica, izrađena od kvalitetnog drveta bukve i breze. Letvice od drveta bjelogorice puno su izdržljivije i čvršće od onih izrađenih od drveta crnogorice.

Izdržljive nosive stranice od masivne bukovine jamstvo su za čvrstoću i stabilnost podnice; zahvaljujući svojoj gustoći i masivnosti izvrsno podnose i veća opterećenja. Podnica će ostati čvrsta, a vaša briga da bi se priča rasklimane i škripave podnice mogla ponoviti, bit će potpuno suvišna.

5-zonska podnica

5-zonska podnica HITOFLEX IDILA pruža izvrstan položaj i pravilnu potporu vašem tijelu.

Pažljivo osmišljen petero zonski raspored kapa omogućuje vam:

 • anatomski ispravan položaj tijela,
 • ugodnije spavanje,
 • udoban počinak,
 • veću fleksibilnost.

5-zona podnice ravnomjerno raspoređuju opterećenje, što će vam omogućiti savršen položaj za spavanje koji priželjkujete.

Podnica HITOFLEX IDILA uslijed kvalitetnog i pomnog odabira drveta bjelogorice omogućuje dodatnu fleksibilnost ležaja tamo gdje je najviše opterećen. To će održati pravilan položaj vaše kralježnice te omogućiti opuštajući i kvalitetan san.

Izvanredna fleksibilnost i stabilnost

Letvice od lijepljene breze (od šperploče brezinog drveta) skrbe za fleksibilnost i ispravan položaj. Tako napravljene letvice pružaju optimalnu fleksibilnost i stabilnost, a ujedno su otpornije i izdržljivije. Fleksibilne brezine letvice i čvrst okvir od masivne bukovine učinkovito skrbe za pravilnu potporu tijelu, omogućuju dug životni vijek proizvoda te istodobno produljuju i životni vijek madraca.

HITOFLEX IDILA za sve krevete

Podnica HITOFLEX IDILA je pogodna za sve krevete, a podjednako će savršeno odgovarati i okvirima kreveta s bočnim letvama po cijeloj dužini svih dimenzija. HITOFLEX IDILA je dostupna u čak pet različitih dimenzija:
80x200 cm,
90x190 cm,
90x200 cm,
120x200 cm,
140x200 cm.

Sve veličine su dostupne odmah, a sastavljanje podnice HITOFLEX IDILA je jednostavno i brzo, neovisno o dimenziji.

Za zdrav madrac bez vlage

Podnica HITOFLEX IDILA uslijed svog sastava pruža vašem madracu vrhunsku prozračnost. Letvice su postavljene na način koji omogućuje optimalnu ventilaciju po cijeloj dužini kreveta.

HTOFLEX IDILOM ćete: omogućiti izvrsnu prozračnost vašeg madraca i spriječiti stvaranje plijesni na madracu, koja je štetna za vaše zdravlje.

Njome ćete također produžiti životni vijek madraca koji će ostati suh i svjež. Madrac upija čak 25 posto vlage koju noću izlučuje tijelo, pa je od velike važnosti da se madracu omogući izvrsna prozračnost i cirkulacija zraka. Podnica HITOFLEX IDILA je dakle jedino pravo rješenje za vaše zdravlje i jamstvo da ćete se dobro osjećati.

 

Dodatne informacije

Sastav

Letvice iz lijepljene breze. Okvir od masivne bukovine. Kapice: TPEE.

Glavne prednosti
 • Sastavite sami i uštedite.
 • Jednostavan transport.
 • Jednostavno sastavljanje.
 • 5 zonska podnica za pravilan položaj tijela.
 • Omogućuje izvrsnu prozračnost kreveta.
 • Čvrsta i fleksibilna podnica.
 • Omogućuje udobno spavanje.
 • Produljuje životni vijek madraca.
 • Prirodno i izdržljivo drvo.
 • Dostupna u čak pet dimenzija.

Razlozi za kupnju

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Izdržljivo drvo

Podnice su u cijelosti izrađene od masivnog drva bukve. Dodatna trajnost je zagarantirana.

Produljuju vijek trajanja madraca

Nadmadraci su idealna zaštita za vaš madrac i produljuju vijek trajanja madraca.

Plaćanje, dostava i povrat

Brza dostava

Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-5 radnih dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u najbližem poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Više o dostavi  

Kupovina bez rizika

Ako s proizvodom niste 100% zadovoljni, možete nam isti vratiti u roku od 14 dana. Madrace možete vratiti u roku od 30 dana.

Različiti načini plaćanja

Odaberite jednu od sljedećih opcija: plaćanje pouzećem,  plaćanje putem kreditnih kartica ili plaćanje prema ponudi putem Internet bankarstva.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod