Košarica je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 kn
PREGLEDAJ KOŠARICU
Menu

Hitex Podnica Hitoflex - električna

Najpraktičnije podnice koje brinu za pravilnu potporu tijela i pružaju vrhunsku udobnost.
Najpraktičnije podnice koje brinu za pravilnu potporu tijela i pružaju vrhunsku udobnost.
Od
Redovna cijena 3.309,00 kn
2.481,75 kn -25%

* Obavezna polja

Podnica Hitoflex - električna
-25% 3.309,00 kn 2.481,75 kn
Po narudžbi Predviđena dostava u roku od 7-10 radnih dana.

 

madraci akcija

Opis

Kvaliteta podnica, koje optimalno podupiru tijelo i pružaju maksimalnu udobnost. Najpraktičnije podnice iz linije Hitoflex osiguravaju pravilnu potporu tijelu, a s pomoću daljinskog upravljača regulirate položaj koji vam najbolje odgovara. Podnice su dizajnirane tako da zajedno sa madracem pružaju optimalnu potporu tijelu, a kralježnica je u pravilnom položaju.

Individualno podešavanje tvrdoće.

Kvalitetne podnice sastoje se od 26 letvica. Pet duplo spojenih letvica u sredini postavljene su tako da omogućuju individualno podešavanje tvrdoće .

Jednostavno podešavanje visine za udobnost u svakom trenutku.

Električne podnice Hitoflex vam omogućuju namještanje položaja u predjelu glave i nogu pomoću daljinskog upravljača. U kontrolnom elementu je montirana baterija, koja omogućuje spuštanje povišenog dijela, u slučaju slabijeg električnog napona.

Više uzglavlje se posebno preporučuje osobama koje imaju problema s disanjem, gastritisom i za bolesne osobe, koje puno vremena provode u krevetu. Podesivo uzglavlje vrlo je popularno među onima koji vole čitati u krevetu prije spavanja. Podesivi predio kod nogu odlično je rješenje za umorne noge.

Odlična prilagodljivost podnica preporučuje se za sprječavanje bolova u leđima.

Podnice ćete vrlo jednostavno potpuno prilagoditi vašem tijelu. S njima će vaš madrac bolje podupirati vaše tijelo. Fleksibilnost madraca tijelu je potrebna, jer je kralježnica u pravilnom položaju, a bolovi u leđima smanjeni i kvaliteta sna veća.

Prirodno drvo za odličnu čvrstoću.

Podnice su izrađene od visokokvalitetnog drva bukve i breze. Drvene letvice od bukve puno su jače i čvršće od izrađenih od mekanijeg drva. Letvice od bukve jamstvo su kvalitete i snage, a gustoća i masivan izgled pogodan za sve krevetne okvire i može izdržati velika opterećenja. Podnice će dugo vremena ostati čvrste, a vi možete biti bez straha da će se rasklimati ili početi škripiti.

Iznimna fleksibilnost i stabilnost.

Za stabilnost i pravilan položaj zaslužne su podnice čije letvice su napravljene lijepljenjem manjih dijelova drveta breze. Ovako sastavljene podnice pružaju optimalnu potporu i stabilnost te su otpornije i izdržljivije. Fleksibilne letvice breze i čvrste ručke od bukve učinkovito brinu za pravilnu potporu tijela i istodobno omogućuju dulji vijek trajanja madraca.

Hitoflex odlična podloga za sve madrace.

Podnice Hitoflex su prikladne za gotovo sve madrace i pristaju svim krevetnim okvirima. Možete odabrati čak šest različitih vrsta dimenzija podnica!

Za zdrav madrac bez vlage i dulji vijek trajanja.

Podnice Hitoflex zbog svog sastava i fleksibilnih modula pružaju vrhunsku prozračnost vašem madracu. Raspored letvica i modula napravljen je tako da bi omogućio optimalnu prozračnost po cijeloj duljini madraca.

Hitoflex podnice:

• omogućuje izvrsnu prozračnosti vašeg madraca i
• pomažu spriječiti nastanak plijesni na madracu, štetnih za vaše zdravlje.

Upotrebom podnica produžiti ćete vijek trajanja svome madracu, a ono će zauzvrat ostati suho i svježe. Važno je da se madracu omogući prozračnost i cirkulacija zraka, jer na sebe privlači oko 25% vlage od znojenja, koju proizvedemo tijekom spavanja. Podnice Hitoflex savršen su izbor za vaše zdravlje i dobrobit.

 +2 godine jamstva
Pri kupnji podnice zajedno s madracem od lateksa dajemo vam 2 godine dodatnog jamstva na ležaj.

 

Dodatne informacije

Sastav

Letvice: drvo breze.

Okvir: drvo bukve.

Kapice: TPEE.

Glavne prednosti
  • 5 duplo spojenih letvica s regulatorom tvrdoće za bočno lumbalni dio tijela.
  • Električna prilagodba položaja tijela u predjelu glave i nogu, za potpunu praktičnost.
  • Osigurava izvrsnu prozračnost kreveta.
  • Čvrsto i fleksibilno dno podnica.
  • Osigurava pravilnu potporu tijelu i udobno spavanje.
  • Produljuju vijek trajanja madraca.
  • Prirodno i izdržljivo drvo.
  • Dostupne u čak pet dimenzija.
  • Pruža dodatnu fleksibilnost madracu, tamo gdje je pritisak tijela najjači.
  • Dodatna kontrola tvrdoće.

Razlozi za kupnju

Električno podešavanje visine

S pomoću daljinskog upravljača možete brzo i jednostavno podesiti položaj podnice u predjelu nogu i glave.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Izdržljivo drvo

Podnice su u cijelosti izrađene od masivnog drva bukve. Dodatna trajnost je zagarantirana.

Produljuju vijek trajanja madraca

Nadmadraci su idealna zaštita za vaš madrac i produljuju vijek trajanja madraca.

Plaćanje, dostava i povrat

Brza dostava

Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-5 radnih dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u najbližem poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Više o dostavi  

Kupovina bez rizika

Ako s proizvodom niste 100% zadovoljni, možete nam isti vratiti u roku od 14 dana. Madrace možete vratiti u roku od 30 dana.

Različiti načini plaćanja

Odaberite jednu od sljedećih opcija: plaćanje pouzećem,  plaćanje putem kreditnih kartica ili plaćanje prema ponudi putem Internet bankarstva.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod