FINALNI SEZONSKI POPUSTI! Više od 500 proizvoda na popustu do -70%! Iskoristite >>

Rosmarino Stakleni poklopac Rosmarino Baste - 24

-40%
Stakleni poklopac Rosmarino Baste - 24
Stakleni poklopac s ručkom od nehrđajućeg čelika. Potpunu kontrolu kuhanja pruža parni otvor. Promjer poklopca je 24 cm. Saznaj više »
Od

Redovna cijena 119,90 kn

71,94 kn

Na skladištu

Stakleni poklopac Rosmarino Baste - 24

 

Nove ponude mjeseca

Opis

Stakleni poklopac s ručkom od nehrđajućeg čelika. Otporan na vrućinu što omogućava lakše držanje.

Otvor za ispuštanje viška pare

Poklopac od kvalitetnog i otpornog kaljenog stakla ima otvor za odvajanje viška pare. Staklo omogućava pogled u posudu te tako čini kuhanje lakšim i sprječava prekuhavanje. Mlijeko, juha ili vruće ulje će ostati u posudi u trenutku kuhanja, zbog čega ćete imate manje posla oko čišćenja ploče za kuhanje.

Ručke od nehrđajućeg čelika

Ručka poklopca je izrađena od kvalitetnog nehrđajućeg čelika koji je otporan na vrućinu. Ne pregrijava se i zbog toga vam neće trebati rukavice. Odlično se prilagođava rukama.

Deblji rub za veću kompaktnost

Poklopac ima kompaktan, deblji rub, koji omogućava još bolje prianjanje uz posudu i sprječava klizanje s posude.Održavanje

Primjeren i za perilicu suđa.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Ručka od nehrđajućeg čelika: ne pregrijava se što osigurava lakše držanje.
  • Debeli rub: za bolje prianjanje uz posudu.
  • Otvor za ispuštanje viška pare.
  • Jednostavno čišćenje: primjerno za perilicu suđa.
  • Dimenzija: promjer 24 cm.
Sastav
kaljeno staklo, nehrđajući čelik.

Razlozi za kupnju

Čišćenje u perilici posuđa

Čišćenje je iznimno jednostavno, jer su posude perive u perilici posuđa.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod