MEGA BONUS Uštedi do 350 KN! Iskoristi priliku >>
Ponuda traje
još
dana
sati
:
min
:
sek

Rosmarino Stakleni poklopac i posuda za paru THERMOFLOW

-70%
Stakleni poklopac i posuda za paru THERMOFLOW
Potpuna kombinacija s ekspres loncem Thermoflow. Saznaj više »
Od

Redovna cijena 159,90 kn

47,97 kn

* Obavezna polja

Na skladištu

Stakleni poklopac i posuda za paru THERMOFLOW

 Sezonski popusti

Nove ponude mjeseca

Opis

Stakleni poklopac omogućuje potpunu kontrolu nad kuhanjem, jer ćete uvijek vidjeti što se događa u loncu.

Imat ćete odličan uvid u kuhanje i prženje.Hrana neće biti prekuhana ili prepečena, jer uvijek ćete imati točan uvid u tijek kuhanja. Poklopac je napravljen od visokokvalitetnog, čvrstog i teško lomljivog stakla. Otvor na poklopcu učinkovito odvaja višak pare, pružajući bolji uvid u kuhanje, a hrana pritom neće izgubiti potrebne minerale i vitamine te sočnost. Poklopac je opremljen ručkom CoolFeel , tako da možete bez straha od opeklina podići posudu i odlijevati kipuću vodu, potpuno zaštićeno.

Posuda za paru ThermoFlowThermoFlow

S posudom za paru ThermoFlow učinkovito ćete pripremati hranu na pari i to bez upotrebe masti. S posudom za paru kuhate isključivo na pari, a takvo kuhanje omogućuje kuhanje hrane na niskim temperaturama, održavajući sve hranjive tvari, uključujući vitamine i minerale. Zato je posuda za paruizvanredan pomoćnik svakome tko pazi na zdravu prehranu i zdrav način kuhanja. Hrana će ovim načinom kuhanja imati pun okus,zadržavajući lijepe boje, sočan okus i hrskavost.

Posuda za paru je izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, njegova ručka se ne zagrijava i vrlo je praktična za korištenje, jer omogućuje lako dizanje i prenošenje. Odlikuje se i malim 'nožicama', koje omogućavaju da se višak tekućine jednostavno odlije. Dizajn posude za parenje je moderan i jednostavan za korištenje i čišćenje. Posudu također možete lako zatvoriti s staklenim poklopcem i tako nadzirati tijek parenja. Parenje je jedan od najzdravijih i najprikladnijih načina pripreme hrane.

Posuda za paru po cijeloj svojoj površini odlično provodi toplinu, tako da se hrana uvijek kuha ravnomjerno. Tako ćete pripremiti savršeno povrće, meso, ribu ... a obroci će imati pun, prirodan okus.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Stakleni poklopac omogućuje potpunu kontrolu kuhanja.
  • Ekspres lonac pretvara u vrhunski  lonac
  • Posuda za paru omogućuje učinkovitu pripremu hrane na pari, bez masti.
  • Hrana zadržava lijepe boje, sočan okus i hrskavost.

Razlozi za kupnju

Čišćenje u perilici posuđa

Čišćenje je iznimno jednostavno, jer su posude perive u perilici posuđa.

Jednostavno održavanje

Svaka posuda je jednostavna za čišćenje. Nije potrebno dodatno ribanje.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod