Vitapur poklanja jastuke! 55 dana događanja, humanitarnosti i brojnih pogodnosti!  Provjerite ovdje >>

Rosmarino Stakleni poklopac Rosmarino Gold Stone

-50%
Stakleni poklopac Rosmarino Gold Stone

Stakleni poklopac s ručkama, otporan na toplinu, omogućuje potpunu kontrolu nad kuhanjem.

Saznaj više »
Od

Redovna cijena 199,97 kn

99,99 kn

Na skladištu

Stakleni poklopac Rosmarino Gold Stone

 Jastuci 1+1

Nove ponude mjeseca

Opis

Stakleni poklopac s ručkama, otporan na toplinu, omogućuje potpunu kontrolu nad kuhanjem. Pomoćna ručka služi kao odlično mjesto za pohranu žlice ili kuhače.

Otvor za odvajanje viška pare

Poklopac izrađen od kvalitetnog i otpornog stakla, ima otvor za odvajanje viška pare.Iz tog razloga je pogled u posudu tijekom kuhanja, jednostavniji. Mlijeko, juha ili vruće ulje ostati će u posudi tijekom kuhanja, stoga ćete imati manje čišćenja nakon završetka kuhanja.

Ergonomsko oblikovane SoftTouch ručke za praktičnu upotrebu

Soft Touch ručke otporne su na toplinu i ne pregrijavaju se, tako da možete raditi bez  pomoći kuhinjskih rukavica. Ručke su ergonomski oblikovane, savršeno se prilagođavaju dlanu, a ujedno su dizajnirane kako bi poslužile kao prikladan prostor za pohranu kuhače, metlice ili drugog kuhinjskog pribora. Tako nećete zaprljati kuhinjski pult.

Podebljan rub za veću kompaktnost

Stakleni poklopci Gold Stone imaju kompaktan, podebljan rub, koji omogućuje bolji kontakt s posudom i sprječava klizanje poklopca s posude.

Jednostavno čišćenje

Staklene poklopce Rosmarino Gold Stone brzo i jednostavno ćete očistiti. Perivi su u perilici posuđa.Održavanje

Primjereno za korištenje u perilici posuđa.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Ergonomski oblikovane ručke SoftTouch: lakše rukovanje, jer se ne pregrijava.
  • Podebljan rub: za bolji kontakt s posudom.
  • Na ručku jednostavno odložite kuhaču.
  • Jednostavno čišćenje: primjereno za perilicu. 
  • Otvor za odvajanje viška pare.
  • Dimenzija: promjer 24 cm ili 28 cm.

Razlozi za kupnju

Čišćenje u perilici posuđa

Čišćenje je iznimno jednostavno, jer su posude perive u perilici posuđa.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod