Samo 5 dana: Velika zamjena posuđa STARO za NOVO - Zamijenit ćemo čak 3.000 komada! I reciklirati!

Samo 5 dana: Velika zamjena posuđa STARO za NOVO

Zamijenit ćemo čak 3.000 komada! I reciklirati!

U Vitapur trgovinama u Hrvatskoj od 15. 10. do 19. 10. 2019 odvijat će se Velika zamjena posuđa »Staro za novo«. U trgovinu jednostavno donesete bilo koje staro posuđe i zamijenite ga za novu tavu za palačinke Rosmarino Black Lava Stone s doplatom samo 35 KN. A kako sudjelovati na Internetu? Provjerite!

U svim Vitapur trgovinama i na Internet stranici u tijeku je velika akcija posuđa STARO za NOVO. Požuri i osiguraj si NOVU tavu za palačinke Rosmarino Black Lava Stone za samo 35 KN.

Sudjelovati možeš jednostavno na 2 načina:

U donji obrazac upiši svoj e-mail. Na upisani e-mail ćeš primiti kupon s kodom u vrijednosti 35 KN, kojeg iskoristi za kupnju nove tave za palačinke Rosmarino Black Lava Stone.

Od 15. do 19. 10. 2019 donesi bilo koje STARO posuđe u jednu od Vitapur trgovina i zamijeni za NOVU tavu za palačinke Rosmarino Black Lava Stone za samo 35 KN. Zamijenit ćemo 3.000 komada, a staro posuđe reciklirati. Jedna osoba može donijeti najviše 3 komada starog posuđa i primiti najviše 3 nove tave za palačinke Rosmarino Black Lava Stone. Akcija vrijedi do raspodjele svih tava.

Kako iskoristiti kod za kupnju tave?

Tavu za palačinke Rosmarino Black Lava Stone dodajte u košaricu i prilikom procesa narudžbe u polje 'KODOVI ZA POPUST' upišite kod kupona, kojeg ste primili na svoju e-mail adresu.

U trgovinama Vitapur zamijenite staro posuđe!

Zašto skupljamo staro posuđe? Razloga je više!

Staro posuđe je oštećeno. Mogućnost većeg unosa tvari štetnih po zdravlje, primanje hrane za posudu, lošija kvaliteta hrane.
Staro posuđe sadrži štetne PFOA tvari! Štetne za okoliš i zdravlje, izazivanje reakcija na koži, očima i dišnim sustavima, potencijalno kancerogene.
STARO, za okoliš »ŠTETNO« POSUĐE - 10 i više godina. Izrađene od nerecikliranog materijala, veći potrošač energije i lošiji vodič topline, ima veću vjerojatnost da sadrži po čovjeka i okoliš štetan PFOA.

Što ćemo napraviti sa starim posuđem? Reciklirat ćemo ga!

U Vitapuru smo svjesni ekološke odgovornosti i želimo doprinijeti zaštiti našeg planeta i podizati svijest o važnosti korištenja kvalitetne posude u svakodnevnom životu.

Stoga je cilj akcije “Staro za novo” promicanje mijenjanje stare posude, koja potencijalno može biti štetna za zdravlje, za novu, vrhunsku tavu Rosmarino.

Prednosti recikliranog posuđa:

Ušteda energije, jer je potrebno čak 95% manje energije nego za proizvodnju ostalih, klasičnih posuda.

Očuvanje prirodnih resursa planeta i smanjenje otpada na odlagalištima.

S recikliranjem nastane nova, odlična posuda, koja pruža visoku kvalitetu i još bolju energetsku učinkovitost.

Sudjeluj i ti!