Samo 5 dana: Velika zamjena tava STARO za NOVO - Zamijenit ćemo čak 3.000 komada! I reciklirati!

Velika zamjena tava STARO za NOVO - u Web Shopu je akcija ZAKLJUČENA!

Sudjelovati možete još samo u Vitapur trgovinama.

U Vitapur trgovinama u Hrvatskoj od 23. 9. do 28. 9. 2020. traje velika zamjena tava»Staro za novo«. U trgovinu donesi bilo koje staro posuđe (staru tavu ili lonac) i zamijeni ga za novu tavu za palačinke Rosmarino Gold Stone s doplatom od samo 35 kn. U Web Shopu je akcija ZAVRŠENA. Zamijenili smo sve "online" tavice. Hvala svima na sudjelovanju! :)

U svim Vitapur trgovinama u Hrvatskoj još uvijek traje akcija "Velika zamjena tava STARO za NOVO". Požuri i osiguraj NOVU tavu za palačinke Rosmarino Gold Stone za samo 35 kn.

Kako sudjelovati?

Od 23. do 28. 9. 2020. donesi bilo koje STARO posuđe (tavu ili lonac) u najbližu Vitapur trgovinu i zamijeni ga za NOVU tavu za palačinke Rosmarino Gold Stone za samo 35 kn. Svo prikupljeno staro posuđe će se reciklirati. Jedna osoba može zamijeniti najviše tri komada starog posuđa za tri nove tave za palačinke Rosmarino Gold Stone. Akcija vrijedi do podjele svih tava.

Zašto skupljamo staro posuđe? Razloga je više!

Staro posuđe je oštećeno. Mogućnost većeg unosa tvari štetnih po zdravlje, hrana se ljepi, obroci su loše kvalitete.
Staro posuđe sadrži štetne PFOA tvari! Štetne za okoliš i zdravlje, izazivanje reakcija na koži, očima i dišnim sustavima, potencijalno kancerogene.
Staro posuđe je izrađeno od nerecikliranog materijala, veći potrošač energije i lošiji vodič topline, sadrži po čovjeka i okoliš štetne PFOA tvari.

Što ćemo napraviti sa starim posuđem? Reciklirat ćemo ga!

U Vitapuru smo svjesni ekološke odgovornosti i želimo doprinijeti zaštiti našeg planeta i podizati svijest o važnosti korištenja kvalitetnog posuđa u svakodnevnom životu.

Cilj akcije »Staro za novo« je poticanje zamjene starog posuđa, koje potencijalno može biti štetno za zdravlje, za novo Rosmarino posuđe.

Prednosti recikliranog posuđa:

Ušteda energije jer je potrebno čak 95% manje energije nego za proizvodnjou ostalog, klasičnog posuđa.

Očuvanje prirodnih resursa i smanjenje količine odtpada na odlagalištima.

Recikliranjem nastaje novo, vrhunsko posuđe koje jamči visoku kvalitetu i još bolju energetsku učinkovitost.

Sudjeluj i ti!