Velika zamjena jastuka STARO za NOVO - ostalo je još manje od 200 jastuka!

Velika zamjena jastuka STARO za NOVO

Akcija u našem webshopu je ZAKLJUČENA. Sudjelovati možete još samo u Vitapur trgovinama u Hrvatskoj. Ukupno smo u našim trgovinama i webshopu zamijenili već više od 800 jastuka! Hvala svima na sudjelovanju.

U Vitapur trgovinama u Hrvatskoj od 9. 4. do 14. 4. 2021. traje velika zamjena jastuka »Staro za novo«. U trgovine donesite bilo koji stari jastuk i kupite novi klasični jastuk Cannabia Soft (50 x 70 cm) za samo 79,90 KN.

Požurite i osigurajte sebi NOVI klasični jastuk Cannabia Soft (50 x 70 cm) za samo 79,90 KN.

Sudjelovati možeš još samo u Vitapur trgovinama u Hrvatskoj:

U bilo koju Vitapur trgovinu u Hrvatskoj od 9. 4. do 14. 4. 2021. donesi bilo koji STARI jastuk i zamijeni ga za NOVI klasični jastuk Cannabia Soft (50 x 70 cm) uz doplatu od samo 79,90 KN.

Zašto mijenjati jastuk svake 3 godine?

ŠOKANTNO STANJE u jastucima. U prosječnom jastuku se nakupi više od 40 milijuna grinja, više od 1 milijun mikroba i do 20 litara ZNOJA godišnje.
Za 3 godine u jastuku se nakupi ogromna količina prašine, prljavštine i znoja. U prosjeku čovjek svake godine u jastuk izbaci do 20 litara znoja koji apsorbira jastuk poput spužve.
Najopasnije su grinje. Odrasla osoba dnevno ljušti oko 1,5 g mrtve kože sa kojom se hrane grinje. Njihova tijela I izlučevine izazivaju simptome alergije kod određenih osoba.
Jastuk gubi oblik nakon 3 godine i više ne nudi odgovarajuću potporu. To često rezultira bolovima u vratu i umorom.

Učini nešto za sebe i druge. Akcija s humanitarnim karakterom.

S obzirom na veliku važnost promjene i odabir pravog jastuka pripremili smo posebnu prodajnu akciju jastuka 1+1 GRATIS. Za svakih 50 prodanih jastuka 1 jastuk doniramo u humanitarne svrhe.

Akcija s humanitarnim karakterom.

Sudjeluj i ti!