6 razloga zašto kupiti madrac putem interneta

  • 16.12.2016.

„Istraživanja pokazuju da su osobe, koje su kupile madrac preko interneta, zadovoljnije svojim odabirom. Internet pruža više vremena za detaljan prikaz svih svojstava materijala i drugih karakteristika proizvoda.“

Prednosti kupovine madraca preko interneta:

1. Praktična kupovina 24 sata dnevno

Ne samo da Vam omogućuje udobnu kupovinu iz naslonjača, već i da to možete učiniti u bilo koje doba dana. Internet Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno, bilo koji dan u godini. Ne trebate se prilagođavati radnom vremenu trgovina jer preko interneta kupujete kada Vi to želite.

2. Bez stresa

Internet kupovina ne uzrokuje loše raspoloženje i ne dovodi Vas do stresa. Pri kupovini nećete osjetiti pritisak od strane prodavača, imat ćete dovoljno vremena da proučite ono što Vas zanima prije nego se odlučite na kupovinu.

3. Više informacija

Kupci preko interneta su bolje informirani. Na internetu možete vidjeti i pročitati detaljne informacije o madracima, njihova svojstva materijala i karakteristike.

4. Testni period

Prilikom kupovine madraca, preko interneta, Vam je omogućen testni period od 30 dana. Ukoliko Vam madrac ne odgovara, možete ga vratiti bez dodatnih troškova. Na taj način ćete imati dovoljno vremena kako bi vidjeli odgovara li Vam kupljeni madrac ili ne. U trgovini imate pravo ležati nekoliko minuta na madracu prije nego li se odlučite za kupovinu.

5. Lakša isporuka

Ukoliko kupite madrac preko interneta, još je lakša isporuka od one iz trgovine. Osim toga, kako bi uštedjeli na putnim troškovima, koji prilikom vožnje iz jedne trgovine do druge nisu mali, madrace dostavljamo na Vašu kućnu adresu, u ono vrijeme koje Vama odgovara.

6. Niže cijene

I zadnje, ali ne i manje bitno, prilikom Internet trgovine ćete se često susresti s nižim cijenama.

Share News