Opće informacije

Adresa: Vitapur, d.o.o., Radnička cesta 39, 10000 Zagreb, Hrvatska

Informacije i narudžbe:

Narudžbe putem telefona u radno vrijeme na broj +385 (1) 63 96 612 (radnim danom od 8-16 h) ili elektronskom poštom na info@vitapur.hr te putem internet trgovine Obvezujemo se da ćemo Vašu narudžbu poslanu izvan radnog vremena obraditi što prije. Ukoliko želite iznos kupovine platiti putem internet bankarstva, ponudu ćemo Vam poslati na Vašu elektronsku poštu.

Nakon zaprimanja Vaše narudžbe, a prije dostave ćemo Vas kontaktirati telefonom ili elektronskom poštom. U slučaju da na navedenom broju ne budete dostupni da potvrdite narudžbu, proizvod neće biti dostavljen. Ako želite iznos kupovine platiti putem internet bankarstva, ponudu ćemo Vam poslati na vašu elektronsku adresu. Predračun platite u roku od dva dana nakon njegova izdanja jer Vam inače ne možemo jamčiti da će odabrani proizvod još biti na zalihi. Naručeni proizvodi će biti otpravljeni nakon izvršenja uplate na naš transakcijski račun.

Cijene

Sve cijene su iskazane u kunama. PDV je uključen, osim kada je izričito navedeno suprotno. Cijene vrijede od 1.11.2010 do daljnjega.

Pri kupovini putem interneta važe cijene koje su na stranici objavljene kao aktualne (uključujući akcijske cijene).

Sve ponude, računi i dokumenti sastavljeni su sukladno važećem zakonodavstvu Republike Hrvatske.

Cjenik možemo promijeniti bez prethodne obavijesti.

Dostava nije uključena u cijenu. Obratite pažnju na uvjete koji omogućuju besplatnu dostavu.

Dostava se radi putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja).

Naručene proizvode možete očekivati 3-5  radnih dana, nakon zaprimljene uplate.

Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana.

*Za proizvode koji se plaćaju pouzećem (cijeli iznos odjednom pri preuzimanju paketa) Hrvatska pošta d.d. naplaćuje manipulativne troškove u vrijednosti 1,83% ukupne vrijednosti paketa. Ovaj trošak nije naveden u vašoj košarici i ni na koji način nije naplaćen od strane Vitapur d.o.o.; naplaćuje ga Hrvatska pošta d.d. za svoje usluge prema svom Cjeniku.

SLIKE PROIZVODA

Nastojimo pružiti relevantne slike za sve proizvode u online trgovini www.vitapur.hr. U slučaju razlika između odstupanja boje i stvarnih proizvoda, to ne utječe na svojstva proizvoda. Postoji mogućnost za nepravilnost podataka, slika, teksta, audio ili video materijala. Dekorativni materijal na slikama nije uključen u cijenu, osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju pogrešaka, omogućit ćemo vam da odustanete.

Način plaćanja

a)      PLAĆANJE POUZEĆEM  (prilikom preuzimanja proizvoda cijeli iznos plaćate odjednom)

b)      PUTEM INTERNET BANKARSTVA (nakon zaprimljene narudžbe kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu primiti ćete ponudu sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva.)

c)      PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA*

JEDNOKRATNO plaćanje putem: 

-          MasterCard®

-          Maestro®

-          Visa

-          Visa Premium

-          Diners

-          Discover

-          MasterCard 

Plaćanje NA RATE BEZ KAMATA putem:

-          Diners (do 12 rata)

-          Visa Premium (omogućeno obročno plaćanje do 6 rata)

-          MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard go!, MasterCard platinum i Visa Avenue Mall karticama Zagrebačke banke (omogućeno obročno plaćanje 2-12 rata)


*NAPOMENA:  Za opciju plaćanja možete nazvati na broj +385 01 63 96 612 (radnim danom od 8-16 h), na kojem ćete dobiti više informacija o plaćanju na rate.