TOTALNA RASPRODAJA je tu! Madraci, nadmadraci, jastuci, posuđe do -70%!  Provjerite >>
0
  BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe! Samo 5 dana, do 21. 8., do ponoći.  Iskoristite >>
Ponuda traje
još
dana
sati
:
min
:
sek

Dostava

Prilikom internet kupovine nudimo Vam različite mogućnosti dostave:

1. Naručene proizvode dostavit ćemo putem Hrvatske pošte. Troškovi dostave obračunavaju se prema važećem cjeniku Hrvatske pošte. Dostavu izvan Hrvatske ćemo po dogovoru s kupcem obračunati posebno. *Posebna pogodnost za kupovinu putem Interneta.
Troškovi dostave za narudžbe veće od 750,00 kn su besplatni.* Pri kupovini manjoj od 750,00 kn, obračunava se trošak pakiranja i dostave prema važećem cjeniku Hrvatske pošte.

*Troškovi dostave i pakiranja za madrace i podnice besplatni su iznad 3.750,00 kn.

Za proizvode koji se plaćaju pouzećem (cijeli iznos odjednom pri preuzimanju paketa) Hrvatska pošta d.d. naplaćuje manipulativne troškove u vrijednosti 1,83% ukupne vrijednosti paketa. Ovaj trošak nije naveden u vašoj košarici i ni na koji način nije naplaćen od strane Vitapur d.o.o.; naplaćuje ga Hrvatska pošta d.d. za svoje usluge prema svom Cjeniku.

2. Podnice i madraci: Troškovi dostave i pakiranja za madrace i podnice računaju se prema važećem cjeniku Hrvatske pošte. (*Dostava iznad 3.750,00 kn je besplatna)

*Navedeni troškovi dostave vrijede za dostavu na području Republike Hrvatske.

*Ukoliko ste izabrali plaćanje prilikom preuzimanja proizvoda (pouzećem), Hrvatska pošta d.d. na konačnu cijenu proizvoda naplaćuje i proviziju u vrijednosti 1,83% ukupne vrijednosti paketa.