Dostava

Prilikom internet kupovine naručene proizvode dostavlja:

1. GLS

Prilikom isporuke paketa fizičkim osobama kroz uslugu fleksibilne dostave primatelja informiramo sms i e-mail obavijestima o dolasku paketa na dan izrade naljepnice te na dan dostave sa točnim vremenskim intervalom i telefonskim kontaktima kurira kako bi se primatelj u slučaju potrebe/promjene termina mogao čuti direktno sa njim.

Primatelj također uz 3 pokušaja dostave koji su u cijeni/usluzi dobiva i 5 mogućnosti isporuke paketa:

-isporuka u drugom terminu
-isporuka na drugoj adresi
-ovlaštenje da se paket preda drugoj osobi
-odbijanje isporuke
-isporuka u PaketSHOP poslovnicu

Troškovi dostave vidljivi su u košarici prije nego što zaključite narudžbu. Uz cijenu proizvoda u koju je uključen PDV, istaknuti su troškovi dostave koji se sastoje od troškova poštarine za svaki proizvod (koja ovisi o visini iznosa narudžbe). Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 400,00 kn (53,09 €).

Dostava na otoke:

GLS vrši dostavu na sve veće otoke i otoke povezane cestom bez bilo kakve dodatne naknade. U nastavku donosimo listu otoka na koje se vrši dostava:

*Madraci koji se izrađuju od lateksa, visoki madraci iznad 30 cm i pojedine podnice, dostavljaju se u najbližu Vitapur trgovinu. Kupac može proizvod preuzeti osobno u trgovini ili putem osobno organiziranog prijevoza i vlastitom trošku.
**Pojedine proizvode od lateksa i podnice tj. proizvode koji se izrađuju prema narudžbi dostavljamo putem naše osobne dostave. O vremenu termina dostave biti ćete naknadno obaviješteni nakon izvršene narudžbe i prema dogovoru.

2. Hrvatska pošta* - proizvodi se dostavljaju na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Troškovi dostave obračunavaju se prema važećem cjeniku Hrvatske pošte. Dostavu izvan Hrvatske ćemo po dogovoru sa kupcem obračunati posebno.

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 400,00 kn (53,09 €).

Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke, te pošiljku možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana.

*Ispod navedeni troškovi dostave vrijede za dostavu na području Republike Hrvatske.

Poštarina se obračunava s obzirom na težinu naručenih proizvoda, ukoliko nije drugačije navedeno. Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 400,00 kn.

do 2 kg (iznos 32,40 KN/ 4,30 €)

od 2 kg do 5 kg (iznos 38,65 KN/ 5,13 €)

od 5 kg do 10 kg (iznos 42,40 KN/ 5,63 € )

od 10 kg do 15 kg (iznos 53,00 KN/ 7,03 €)

od 15 kg do 20 kg (iznos 56,75 KN/ 7,53 €)

od 20 kg do 50 kg (iznos 60,00 KN/ 7,96 €)

iznad 50 kg (iznos 60,00 KN/ 7,96 €)

Navedene cijene dostave vrijede isključivo na području Republike Hrvatske.

***Za proizvode koji se plaćaju pouzećem (cijeli iznos odjednom pri preuzimanju paketa) Hrvatska pošta d.d. naplaćuje manipulativne troškove u vrijednosti 1,83% ukupne vrijednosti paketa. Ovaj trošak nije naveden u vašoj košarici i ni na koji način nije naplaćen od strane Vitapur d.o.o.; naplaćuje ga Hrvatska pošta d.d. za svoje usluge prema svom Cjeniku.

Dostava na otoke:

Madraci koji se izrađuju od lateksa, visoki madraci iznad 30 cm i pojedine podnice, dostavljaju se u najbližu Vitapur trgovinu. Kupac može proizvod preuzeti osobno u trgovini ili putem osobno organiziranog prijevoza i vlastitom trošku.

Hrvatska pošta vrši dostavu na otoke povezane mostom i poluotoke!

Za proizvode koji se plaćaju pouzećem (cijeli iznos odjednom pri preuzimanju paketa) Hrvatska pošta d.d. naplaćuje manipulativne troškove u vrijednosti 1,83% ukupne vrijednosti paketa. Ovaj trošak nije naveden u vašoj košarici i ni na koji način nije naplaćen od strane Vitapur d.o.o.; naplaćuje ga Hrvatska pošta d.d. za svoje usluge prema svom Cjeniku. Cijene dostave navedene na stranici vrijede isključivo na području Republike Hrvatske.

2. Podnice i madraci: Troškovi dostave i pakiranja za sve madrace i podnice računaju se prema važećem cjeniku Hrvatske pošte, ako nije drugačije navedeno.

*Navedeni troškovi dostave vrijede za dostavu na području Republike Hrvatske.

*Za pojedine proizvode od lateksa i podnice, vršimo osobnu dostavu. O vremenu termina dostave, kupac će biti naknadno obaviješten nakon izvršene narudžbe i prema dogovoru.

*Ukoliko ste izabrali plaćanje prilikom preuzimanja proizvoda (pouzećem), Hrvatska pošta d.d. na konačnu cijenu proizvoda naplaćuje i proviziju u vrijednosti 1,83% ukupne vrijednosti paketa.