Sigurnost

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka dužni smo štititi privatnost naših korisnika.

Registracijom ili kupnjom na Internetskoj stranici www.vitapur.hr dajem suglasnost da Vitapur d.o.o. koristi moje osobne podatke za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje bez mogućnosti razmjene s drugima, a sa svrhom dostave daljnih obavijesti o novim proizvodima.

Vitapur d.o.o. jamči zaštitu osobnih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (NN br. 103/03, NN 118/06, NN 41/08) i jamči sva pripadajuća prava svojim kupcima sukladno Zakonu o zaštiti potrošača (NN br.79/07, NN 125/07, NN 79/09).

Korisnik preuzima svu odgovornost za vjerodostojnost osobnih i kontaktnih podataka. Kontaktni podaci se koriste samo u slučaju da moramo kontaktirati posjetitelja stranice i za povremeno slanje informativnih materijala.

Osobne i kontaktne podatke nećemo koristiti u druge svrhe te ih nećemo proslijeđivati trećim osobama. Podatke čuvamo sukladno važećom zakonodavstvu s područja čuvanja osobnih podataka.

Tvrtka Vitapur d.o.o. koristi WSPay sustav naplate kreditnih kartica.

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Informacije o sadržaju portala proslijeđene od strane korisnika smatramo nepovjerljivim i nezaštićenim (osim ukoliko to nije izričito navedeno od strane korisnika), čime pridržavamo pravo da te informacije slobodno upotrebljavamo, distribuiramo, razotkrivamo te širimo bez ograničenja i navođenja izvora. IP adresu korisnika ćemo upotrijebiti samo u slučaju problema s poslužiteljem i uređivanjem portala.

Takozvani kolačići (cookies) nam omogućavaju vođenje evidencije o posjetima. Pokazuju nam koje dijelove portala ljudi posjećuju i u kolikom broju. Tom se tehnologijom ne prikupljaju osobni podaci o pojedinačnim korisnicima, nego na taj način analiziramo zajedničke informacije. Isključivi cilj je poboljšanje sadržaja i upotrebljivost portala.