Muči Vas neispavanost? Vrtite se u krevetu?

  • 25.2.2016.
Muči Vas neispavanost? Vrtite se u krevetu?

Ovaj članak je za sve one koji nakon svake neprespavane noći započnu s razmišljanjem, kako popraviti svoje raspoloženje i kako svakodnevnom umoru reći zauvijek zbogom.

Ključ dobrog sna je u kvalitetnom madracu

Kvaliteta sna u današnjem stresnom vremenu je izuzetno važna, jer misli su obično umornije od tijela. Kvalitetan madrac loše misli zasigurno neće odagnati, ali pomoći će tijelu da se brže opusti i odmori.
Za neispavanost često je kriva neodgovarajuća tvrdoća madraca

Ako je vaš madrac pretvrd, pritisci madraca na tijelo mogu biti odgovorni za prečesto okretanje i neispavanost. Mnogi ljudi se vremenom priviknu na neodgovarajuču tvrdoću, međutim dugotrajnim korištenjem takvog madraca može doći do velikih oštećenja.

7-zonski madrac Lavender Comfort idealno je rješenje

Jezgra madraca načinjena je od napredne SleepCell Support visokoelastične poliuretanske pjene. Ona će vam dati udobnost i mekoću koju trebate. 16 centimetara visoka jezgra sa 7 zona učinkovito i pravilno podupire sve dijelove vašeg tijela što omogućava zdravo spavanje bez boli. Svojim anatomskim i ortopedskim oblikom potpuno podupire kralježnicu. Omogućava lakše prilagođavanje u području ramena i bočno, zato je odmor ugodniji.

Najkvalitetniji madraci imaju različitu tvrdoću u sedam zona

Iako je madrac na jednoj strani mekši a na drugoj strani tvrđi, njegova tvrdoća različita je u sedam predjela odnosno zona. Različite tvrdoće pojedinih predjela madraca osiguravaju da tijelo bude pravilno poduprto. Tako će vaša kralježnica imati oblik ravne crte i pravilan fiziološki položaj.

Ako su vaša jutra zbog neispavanosti sve samo ne dobra, krajnje je vrijeme da razmislite dali je krevet na kojemu spavate dovoljno udoban i kvalitetan.

Kliknite na web stranicu www.vitapur.hr/madraci i provjerite, kakvu su ponudu madraca Health Protect pripremili za vas ovih dana!

Share News