Najčešće novogodišnje odluke

  • 28.12.2017.
Najčešće novogodišnje odluke

Godina se bliži kraju, a mnogi od nas imaju različite popise odluka za narednu godinu. Popis odluka postaje sve popularniji svake godine. Pitanje je držimo li ih se. Pronalazite se u tome?

1. U siječnju će sport biti na prvom mjestu.

Kada je najbolje krenuti sa sportom, ako ne s novom kalendarskom godinom? Naravno, u to vrijeme obećavamo da ćemo se više kretati i općenito "živjeti" više sportski život.

2. Na jelovniku ćemo imati više voća i povrća.

U novoj godini ćemo se oduprijeti gotovo svim slatkim iskušenjima i češće jesti voće i povrće. Vrlo poznata izreka, koja ju puno teže sprovoditi nego što se čini na prvi pogled.

3. Zauvijek ću prestati pušiti!

Odluka da ćemo prestati pušiti najčešće se smatra naredbom. Prema statistikama, samo nekoliko posto ljudi stvarno uspijeva prestati pušiti u svjetlu novogodišnjih odluka. Možda ćete uspjeti ove godine!

4. Neću nepotrebno trošiti i više ću štedjeti

U svakom slučaju, s početkom nove godine više nema prostora za bezumno trošenje. Nova godina donosi više uštede. Pitanje je hoćeš li uspjeti.

5. Posvetiti ću više vremena sebi i svojim bližnjima

Tijekom godine mnogo si puta obećavamo da ćemo u narednim danima naći više vremena za sebe i da ćemo se staviti na prvo mjesto. Od 1. siječnja., ovo je, naravno, nužna naredba. Izvedivost je sasvim drugačija.

6. Neću više konzumirati alkohol

Čak i prije kraja godine ova odluka se čini potpuno izvediva, ali već doček Nove godine može pokvariti plan. Pogotovo ako proslava traje nekoliko dana. Vidjet ćete hoće li vam se to dogoditi ovaj put.

7. Sljedeće godine postat ću volonter.

Dobro se dobrim vraća. Sljedeće godine priključiti ćemo se dobrovoljnom vatrogasnom društvu, pomoći ćemo u staračkom domu, uključiti ćemo se u rad Crvenog križa itd. Naravno, neki od vas će to primijeniti, drugi ne. Istina je da svatko može učiniti nešto po tom pitanju. Nikada ne znamo kada će nama trebati pomoć.

8. Uklonit ću stres iz mog života.

Nema više stresa! Stres narušava psihičko i fizičko zdravlje. Svi to znamo,ali se premalo obaziremo na to. Nova godina je vrijeme za promjenu.

9. Posjetiti ću nova mjesta

Svi želimo putovati i otkrivati nova mjesta, ali često zbog nedostatka vremena to ne radimo. Promijenimo to, s novom godinom ostvarimo svoj cilj – putujmo barem dva puta.

To su 9 najčešćih odluka koje ćemo više ili manje uspješno ispuniti Ako imate drugačije prijedloge, svakako ih podijelite s nama.

Share News