Razlike između madraca: madraci od pjene

  • 13.11.2017.
Razlike između madraca: madraci od pjene

Hitex madraci mogu biti izrađeni od visoko elastične pjene, prirodnog lateksa i fleksibilnih opruga.
Dobro je znati razliku između madraca, tako da vi i vaši najdraži izaberete madrac koji će najbolje odgovarati vašim potrebama.
U ovom članku, ćemo pisati više o madracima od pjene...

Madraci izrađeni od pjene

Madraci od pjene se smatraju najosnovnijim madracima, ali potražnja za njima raste iz godine u godinu.

Glavna svojstva madraca od pjene

Hladno lijevana pjena koristi se za madrace.
To je vrlo elastična pjena koja se dobro prilagođava vašem tijelu i daje mu pravu podršku.

Madraci od pjene se smatraju rasprostranjenijima i pristupačnijima, ali predstavljaju dobar omjer cijene i kvalitete. Svi Hitex madraci od pjene izrađeni su od hladno lijevane pjene, koja pruža optimalnu potporu vašem tijelu. Hladno lijevana pjena je jednako fleksibilna i prilagođava se tijelu. Za dodatnu udobnost, nekim madracima od pjene se dodaje i memorijska pjena. Memorijska pjena nudi još bolju udobnost, prepoznaje oblik tijela i te se savršeno prilagođava.

Svi madraci od pjene su 7-zonski, što znači da se sastoje od sedam dijelova različitih oblika i tvrdoće koje se savršeno prilagođavaju tijelu. 7-zonski madraci su ergonomski dizajnirani i pružaju tijelu odgovarajuću podršku na području glave, ramena, kukova, lumbalnog područja i nogu. Kralježnica ima oblik pravocrtne linije i pravog položaja.

Navlaka koja se može skinuti i prati

Kod nekih madraca postoji mogućnost odabira različitih navlaka, s različitim aromama poput kamilice i lavande. I jedna i druga aroma umirujuće djeluje na spavanje. U slučaju da imate problema s alergijama, izbjegavajte aromaterapijske navlake i spavajte na madracu s običnom navlakom.

Za koga su prikladni madraci od pjene?

Madraci, kojima je jezgra izrađena od pjene, su prigodni za osobe prosječne tjelesne građe, adolescente i djecu. Točnije, madraci od pjene su prigodni za osobe do oko 90-ak kg.

Koje podnice odgovaraju madracima od pjene?

U slučaju madraca od pjene, korištenje podnica je obavezno. Letvice moraju biti savitljive i stegnute s gumom. Kombinacija madraca i odgovarajućih podnica nudi savršeni rezultat. Podnice su važne, jer pružaju veću udobnost, pravilnu potporu tijelu dok spavate, sprječavaju udubljenje madraca i zadržavanje vlage u njemu te održavaju madrac suhim.

Share News