Kakve ručnike ove godine nosite na plažu?

  • 20.7.2017.
Kakve ručnike ove godine nosite na plažu?

Još malo i krećemo na more. Neki od vas su možda već tamo. Za udobno ljenčarenje na plaži su neophodni kvalitetni ručnici, nježni na dodir. Što je gušće tkanje, to su ručnici mekši i imaju veću moć upijanja. Međutim, uz sve to naravno želimo da nam ručnici budu i lijepo dizajnirani, moderni, interesantnih boja i oblika.

Klasični pravokutni ručnici su uvijek moderni

Pravokutni ručnici ne izlaze iz mode. Mijenjaju se boje i motivi, u skladu s aktualnim modnim trendovima. Ako se želite izdvojiti iz gomile i istaknuti na plaži, izaberite šarene ručnike, jarkih boja. Ružičasta, tirkizna, narančasta, žuta i plava su „in“ boje ovog ljeta i morate ih imati. Ove sezone na ručnicima za plažu također dominiraju motivi životinja, krupnog cvijeća, prugica, kao i vintage dizajn.

Okrugli ručnici kao najveći hit ovog ljeta

Za okrugle ručnike za plažu ste sigurno čuli, a velika je šansa i da ste ih već kupili. U posljednje dvije godine navedeni ručnici su došli do izražaja, te su postali hit ovog leta.
Kakve boje i motivi prevladavaju na okruglim ručnicima? Crno-bela ili plavo-bela kombinacija, ručnici s resicama, vintage motivi i boje, crtice… praktično je dozvoljeno sve što daje dozu svježine i prati ljetnu atmosferu.
Ne samo modni trend - okrugli ručnici su vrlo praktični

Okrugli ručnici nisu samo posebni zbog svog inovativnog oblika, već su i vrlo praktični. Veoma su veliki, pa na njima može istovremeno ležati više osoba. Pri tom, ne morate ih stalno rotirati ka suncu, kako biste uhvatili idealnu boju, samo se jednostavno premjestite na ručniku. Zgodno, zar ne?

Odaberite ručnik koji vam se sviđa i naravno onaj na kome će vam biti udobno na plaži.

Uživajte na plaži! :)

Share News