Višenamjenska upotreba nadmadraca

  • 13.9.2017.
Višenamjenska upotreba nadmadraca

U šatoru, kao dodatni ležaj ili za vježbanje... jeste li znali da se nadmadraci mogu upotrebljavati na više načina?

Nadmadraci se mogu koristiti na više različitih načina. Prije svega funkcija im je da poboljšaju udobnost podloge na kojoj spavate, kako kod starih tako i kod novih madraca, mogu poslužiti kao dodatan ležaj za vaše goste ili kao podloga za igru vaših mališana.

Što je zapravo nadmadrac?

Nadmadrac je podloga debljine između 3,5 i 7 cm. Namijenjena je prije svega poboljšanju udobnosti ležaja na kom spavate, bilo da se radi o starom ili novom madracu i drugim ležajevima. Uz pomoć nadmadraca, vaš ležaj će postati mekši, udobniji (to se odnosi na niže nadmadrace koje postavljate na podlogu koja vam je previše tvrda), a pojedini nadmadraci služe i kao dodatni ležajevi (to se odnosi na više nadmadrace i koriste se kod madraca, kauča i sofa koje su blago izgubile formu, nisu više udobne za spavanje te se uz pomoć tvrđih/viših nadmadraca odgađa kupovina novog madraca ili ležaja na kom spavate).

Pored udobnosti, nadmadrac će postojeću podlogu na kojoj spavate zaštititi od prljanja, prašine i produžiti mu vijek trajanja.

Od čega su izrađeni nadmadraci

Nadmadraci su izrađeni od pjene ili kombinacije poliuretanske i memorijske pjene. Memorijska pjena prepoznaje oblik tijela te mu se u potpunosti prilagođava. Nadmadraci od poliuretanske pjene i memorijske pjene su obično kompaktniji te pored povećavanja udobnosti postojećeg ležaja služe i kao dodatni ležaj za goste, na kampiranju, ljetovanju, u vikendici.... Navlaka nadmadraca ima donju neklizeću tkaninu kako bi se spriječilo padanje i pomicanje s madraca, kauča, sofe...

Kao dodatan ležaj za vaše goste

Ako imate problem s brojem kreveta kada vas iznenade gosti, nadmadrac je idealno rješenje. U tom slučaju, nadmadrac od 5 ili 7 cm će vašim gostima pružiti savršen odmor.

Za kampiranje, vikend odmore i putovanja

Zašto ne biste spavali udobno i na odmoru? Nadmadraci su idealno rješenje, ako boravite u šatoru, kamp kućici, vikendici ili nekom drugom mjestu, jer ne morate više spavati na tvrdom podu ili krevetu čija vam tvrdoća ne odgovara.

Kao podloga za vježbanje ili igru vaših mališana

Nadmadraci služe i kao podloga za vježbanje, jogu, pilates a savršeni su i za vaše najmlađe kao podloga za igru.


Multifunkcionalnost nadmadraca zasigurno će vas oduševiti. Provjerite ponudu na našoj internet stranici gdje ćete pronaći širok asortiman nadmadraca i odabrati baš ono što vama najviše treba.

Kliknite i provjerite ponudu OVDJE >>

Share News