Ponuda crnog petka! Odabrani proizvodi VEĆ do -75% + besplatna dostava istih! Iskoristi >>

Hitex Podnica Hitex AirFlex Comfort

Podnica sastavljena od 12 masivnih letvica od drva smreke. Čvrsta i stabilna podnica, koja može izdržati i veća opterećenja. Dostupna je i u drugim dimenzijama. Saznaj više »
Od

Redovna cijena 309,90 kn

216,93 kn

* Obavezna polja

Na skladištu

Podnica Hitex AirFlex Comfort

 

Nove ponude mjeseca

Opis

Izuzetno izdržljiva podnica Hitex AirFlex Comfort pružit će odgovarajuću potporu tijelu a madracu osigurati dugotrajniji vijek. Primjerena je za sve madrace od džepičastih opruga i hibridni madrac Hitex ZEN.

Vrlo kvalitetno rješenje za sve madrace s džepičastim oprugama

Podnicu sastavljenu od 12 masivnih letvica izrađenih od drva smreke, karakterizira čvrstoća i stabilnost, a gustoća podnica i masivnost odlično podnose i veća opterećenja. Kombinacija letvica i izdržljive, netkane tkanine čine idealnu potporu za sve madrace izrađene od džepičastih opruga.

Podnice odražaju madrac stabilnim i produljuju njegov vijek korištenja

Raspored letvica je takav da omogućuje optimalnu potporu tijelu po cijeloj dužini madraca. S podnicom AirFlex Comfort ćete vašem madracu od džepičastih opruga produžiti vijek korištenja a vašem tijelu priuštiti idealnu potporu.

Podnice izrađene od drva smreke

Smreka je na našim prostorima među najraširenijim četinjačama. Drvo smreke je crvenkasto – bijele boje. Drvo smreke je srednje tvrdoće i vrlo žilavo. Podnice izrađene od drva smreke su čvrste i odlično podnose i veća opterećenja.

Zašto su madracima od džepičastih opruga potrebne takve podnice?

Madraci s džepičastim oprugama također trebaju podnice. Zbog fleksibilnih džepičastih opruga se preporučuje klasične podnice koje se sastoje od letvica, bez kojih dobivate kontra učinak i neodgovarajuću potporu svome tijelu.

Preporučujemo ih i za hibridni madrac Hitex ZEN

Madrac je sastavljen od više slojeva hladno lijevane pjene, lateksa i memorijske pjene – upravo zbog toga se preporučuju podnice Hitoflex AirFlex Comfort.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Izrađena od drva smreke koja je od izuzetne izdržljivosti i čvrstoće.
  • 12 masivnih letvica: podnosi i veća opterećenja.
  • Debljina letvica: 18 mm.
  • Za dugotrajniji vijek madraca.
  • Mogućnost individualnog podešavanja tvrdoće.
  • Dimenzije: 70 x 200, 80 x 200, 90 x 200, 120 x 200 cm
Sastav
Letvice: drvo smreke Navlaka podnica: netkan 100 % poliester

Razlozi za kupnju

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod