Besplatna dostava! Iskoristi finalne sezonske popuste! Iskoristi odmah >>

Košarica je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 kn
PREGLEDAJ KOŠARICU
Menu

Hitex Podnica Hitex AirFlex Comfort

Besplatna
dostava
Besplatna dostava
Podnica sastavljena od 12 masivnih letvica od drva smreke.  Čvrsta i stabilna podnica,  koja može izdržati i veća opterećenja. Dostupna je i u drugim dimenzijama.
Podnica sastavljena od 12 masivnih letvica od drva smreke. Čvrsta i stabilna podnica, koja može izdržati i veća opterećenja. Dostupna je i u drugim dimenzijama.
Od
Redovna cijena 389,90 kn
272,93 kn -30%

* Obavezna polja

Podnica Hitex AirFlex Comfort
-30% 389,90 kn 272,93 kn
Na skladištu Predviđena dostava u roku od 3-5 radnih dana.

 

madraci akcija

Opis

Izuzetno izdržljiva podnica Hitex AirFlex Comfort pružit će odgovarajuću potporu tijelu a madracu osigurati dugotrajniji vijek. Primjerena je za sve madrace od džepičastih opruga i hibridni madrac Hitex ZEN.

Vrlo kvalitetno rješenje za sve madrace s džepičastim oprugama

Podnicu sastavljenu od 12 masivnih letvica izrađenih od drva smreke, karakterizira čvrstoća i stabilnost, a gustoća podnica i masivnost odlično podnose i veća opterećenja. Kombinacija letvica i izdržljive, netkane tkanine čine idealnu potporu za sve madrace izrađene od džepičastih opruga.

Podnice odražaju madrac stabilnim i produljuju njegov vijek korištenja

Raspored letvica je takav da omogućuje optimalnu potporu tijelu po cijeloj dužini madraca. S podnicom AirFlex Comfort ćete vašem madracu od džepičastih opruga produžiti vijek korištenja a vašem tijelu priuštiti idealnu potporu.

Podnice izrađene od drva smreke

Smreka je na našim prostorima među najraširenijim četinjačama. Drvo smreke je crvenkasto – bijele boje. Drvo smreke je srednje tvrdoće i vrlo žilavo. Podnice izrađene od drva smreke su čvrste i odlično podnose i veća opterećenja.

Zašto su madracima od džepičastih opruga potrebne takve podnice?

Madraci s džepičastim oprugama također trebaju podnice. Zbog fleksibilnih džepičastih opruga se preporučuje klasične podnice koje se sastoje od letvica, bez kojih dobivate kontra učinak i neodgovarajuću potporu svome tijelu.

Preporučujemo ih i za hibridni madrac Hitex ZEN

Madrac je sastavljen od više slojeva hladno lijevane pjene, lateksa i memorijske pjene – upravo zbog toga se preporučuju podnice Hitoflex AirFlex Comfort.

Dodatne informacije

Sastav
Letvice: drvo smreke Navlaka podnica: netkan 100 % poliester
Glavne prednosti
  • Izrađena od drva smreke koja je od izuzetne izdržljivosti i čvrstoće.
  • 12 masivnih letvica: podnosi i veća opterećenja.
  • Debljina letvica: 18 mm.
  • Za dugotrajniji vijek madraca.
  • Mogućnost individualnog podešavanja tvrdoće.
  • Dimenzije: 70 x 200, 80 x 200, 90 x 200, 120 x 200 cm

Razlozi za kupnju

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Brza dostava

Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-5 radnih dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u najbližem poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Više o dostavi  

Kupovina bez rizika

Ako s proizvodom niste 100% zadovoljni, možete nam isti vratiti u roku od 14 dana. Madrace možete vratiti u roku od 30 dana.

Različiti načini plaćanja

Odaberite jednu od sljedećih opcija: plaćanje pouzećem,  plaćanje putem kreditnih kartica ili plaćanje prema ponudi putem Internet bankarstva.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod