Pravne informacije

Molimo vas da pročitate uvjete korištenja internet stranice www.vitapur.hr te poslovanja internet trgovine www.vitapur.hr. Ti Vas uvjeti obvezuju od trenutka ulaska na naš portal te vrijede za sve dijelove portala. Korištenjem našeg portala se slažete da ste upoznati sa svim uvjetima i da na njih pristajete. Pridržavamo pravo promjene uvjeta ažuriranjem informacija.

Dopuštamo mogućnost nepravilnosti podataka, slikovnog, zvučnog i tekstualnog materijala u internet trgovini. Obvezujemo se da će se poslovanje internet trgovine vršiti sukladno važećem zakonodavstvu. Objavljene fotografije su simbolične.

Komunikacija izvršena u elektronskom obliku važi kao pismena, odnosno kao ugovor.

Internet trgovina djeluje na području Republike Hrvatske, ukoliko nije drugačije dogovoreno s kupcem. Trgovina je otvorena 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Moguća su određena ograničenja u pristupanju zbog tehničkih i drugih razloga.

Kupovina i proslijeđivanje osobnih podataka dozvoljeni su samo pravno i poslovno sposobnim osobama starijim od 15 godina, a ostale osobe moraju imati zakonski važeću suglasnost roditelja ili skrbnika.

Mogući se sporovi rješavaju sporazumno, a u suprotnom slučaju sporove će riješavati nadležni sud u Zagrebu.

Sadržaji objavljeni na ovoj adresi vlasništvo su tvrtke Vitapur d.o.o. te se mogu koristiti samo u osobne i nekomercijalne svrhe. Na osnovu Zakona o autorskim i srodnim pravima tvrtka Vitapur d.o.o. nositelj je materijalnih autorskih prava na sadržaj (tekstovi, slike i drugo) koji je objavljen na internet stranicami www.vitapur.hr. Zabranjeno je kopiranje, umnožavanje, objavljivanje, prenošenje ili bilo kakva druga distribucija bilo kojih podataka koji su dio internet stranice www.vitapur.hr, osim u slučaju pismenog odobrenja od strane tvrtke Vitapur d.o.o.