6 ideja za ukrašavanje božićnih poklona

  • 21.12.2016.
6 ideja za ukrašavanje božićnih poklona

Sezona kupovine božićnih poklona je konačno počela. Kada odaberete poklon za Vaše najmilije, javi se novi problem, kako ga zamotati. Možete kupiti ukrasnu vrećicu, papir za umotavanje poklona ili vam poklon zamotaju u prodavaonici u kojoj ste ga kupili. Ukoliko želite biti kreativni i da Vaš poklon izgleda zaista posebno, uz malo mašte, taj dio posla možete uraditi sami. Poklon možete zamotati i kod kuće, odisati će Vama i dati posebnu notu osobi kojoj ga poklanjate.

 

1. Aluminijska folija je odličan izbor i super pristaje uz svaki oblik poklona

Darila in alu folija

Aluminijska folija ne treba biti samo za zamotavanje ili pripreme hrane, već njome možete na neobičan način zapakirati poklon. Obzirom da odlično pristaje uz svaki oblik poklona, isti će biti zamotan u trenutku i bez poteškoća. Dodatno ga ukrasite trakama u boji, a slobodno na njega zalijepite ukrase, šljokice, perlice... sve što nađete kod kuće.

 

2. Stranice časopisa za vintage izgled

Darila in časopis

Možda zvuči čudno, ali pokloni zamotani u časopis izgledaju fantastično i daju vintage efekt. Oko poklona omotajte još i traku u boji kako biste oživjeli njegov izgled – poklon će izgledati neodoljivo.

 

3. Tematski zamotani pokloni: karta svijeta, note, križaljke ili osmosmjerke...

Darilo in note

Ako znate da osoba kojoj kupujete poklon obožava putovanja, pun pogodat za nju će biti poklon zamotan u staru kartu svijeta ili Europe. Istu reakciju će izazvati poklon zamotan u notni zapis, ukoliko osoba voli glazbu ili ga umotajte u križaljku za sve one koji su obožavatelji enigmatike.

 

4. Gumbići mogu biti odličan ukras

Darila in gumbi

Poklon zamotajte u jednobojni papir te ga ukrasite dugmićima različitih veličina i boja. Oni vještiji i strpljiviji mogu napraviti pravi mozaik.

 

5. Razigrani motivi izrađeni od papirnatih čašica za muffine

Darila in muffiniOd sada možete papirne čašice upotrebljavati i za ukrašavanje poklona. Jednobojni papir, uz dodatak šarenih čašica, koje možete oblikovati u cvijet, poklonu će utkati nježnost i slatkoću.

 

6. Poklon vrećica s Vašim dodatkom koji će oduševiti osobu koju poklanjate

Darilne vrečkeAko i pored svega najviše volite vrećice za poklone, kupite one najjednostavnije, jednobojne te ih ukrasite po vašoj želji. Na njima nacrtajte ili zalijepite različite motive. Svi će se oduševiti.

 

Ovo je samo nekoliko ideja kako da zamotati poklon i dati mu poseban izgled. Kreatvnost ovdje nema granice i sve je dozvoljeno. Pokušajte!


Provjerite u našoj internet trgovini i izaberite savršen poklon između više od 200 ideja za poklone.

Share News