7 jednostavnih ideja za blagdansko ukrašavanje doma

  • 20.12.2017.
7 jednostavnih ideja za blagdansko ukrašavanje doma

Veseli prosinac sa svim radostima, srećom, kupovinom darova također donosi i blagdansko ukrašavanje doma. Mogućnosti za ukrašavanje su bezbrojne. Ponuda u trgovinama uistinu je velika i bogata. Naravno, ukrase možete izraditi i sami kod kuće.

Jednostavno i kreativno

Ako tražite jednostavne i kreativne ideje kako ukrasiti dom za vrijeme blagdana bez suvišnog kiča, pročitajte nekoliko jednostavnih ideja. I nemojte zaboraviti – manje je više. Ornamenti mogu biti drveni, plastični, stakleni, od papira ... mogućnosti su bezbrojne.

1. Ukrašavanje dekorativnih jastuka.

Ukrašavanje dekorativnih jastuka može biti vrlo zabavan zadatak. Jastuke možemo ukrasiti dekorativnim vrpcama kako bi izgledali kao poklon. Pronađite marame, šalove u boji, omotajte ih oko jastuka sa svih strana i privežite ih u sredini u dekorativnu mašnu Izgleda jednostavno divno!

2. Svečano uređenje stola.

Ukrasite stol u vašem domu. U ukrasni tanjur dodajte par ukrasa , pijesak u boji, par plastičnih bočica ili svijeće. Također možete uzeti veće čaše ili vazu, dodati vrpce, božićne kugle i postaviti ih na kuhinjski stol, stol u dnevnoj sobi, na komodu ili na neko drugo mjesto.

3. Razni drveni ornamenti.

Drveni ornamenti daju prostoru nešto drugačiji prirodni, ugodan izgled i atmosferu. Ako ste vješti, možete ih napraviti sami, inače ih možete kupiti od domaćih proizvođača.

4. Prirodni ukrasi

Pripremite veću vazu i pokupite različite grane . Na njih okačiti ukrase u svojim omiljenim bojama, razne vrpce i mašne.

5. Blagdansko ukrašavanje starih sanjki

Ako imate neke stare drvene sanjke kod kuće, možete ih savršeno pretvoriti u blagdanski ukras. Prebojajte ih omiljenom bojom, ukrasite trakama, mašnama i drugim ukrasima po želji.

6. Papirnati ukrasi i dekoracije od tijesta za kolačiće

Najlakši način je ukrašavanje od papira. Koristite papir različitih boja i izrezujte snjegoviće, snježne pahulje, jelke ... i postavite ih na niz koji se može raširiti po sobi ili stavite ukrase na prozore. Ornamenti se također mogu napraviti od tijesta koji se može jesti nakon završetka blagdana.

7. Ukrašavanje kvake na vratima

Mali detalji su važni, pa kvaku na vratim ukrasite velikom mašnom. To su samo neke ideje kako bi vam pomogli u danima prosinca uljepšate svoj dom da izgledati svečano.

 

Share News