Što je Vitapur Klub?

Vitapur Klub je klub naših kupaca, koje želimo nagraditi za njihovu vjernost. Poruka za naše kupce je: vjernost se isplati! Nagrađujemo vas: "Jer ste nam važni, jer ste nam posebni".

Članstvo u Vitapur Klubu donosi brojne posebne pogodnosti, popuste i druga posebna iznenađenja.

Kako se učlaniti u Vitapur Klub?

Vitapur Klubu možete se pridružiti u bilo kojoj Vitapur trgovini u Hrvatskoj. Članom može postati svaka fizička osoba starija od osamnaest (18) godina koja ispuni Izjavu o pristupanju (Izjava o pristupanju je dostupna u Vitapur prodavaonicama) ili neposredno na blagajni Vitapur prodavaonica (navođenjem svih osobnih podataka označenih kao obavezno) u Vitapur trgovinama. Članstvom se potvrđuje poznavanje i razumijevanje Općih uvjeta poslovanja te se obvezuje na poštivanje Općih uvjeta poslovanja koji su definirani u nastavku. Opći uvjeti poslovanja objavljeni su na web stranici www.vitapur.hr/klub.

Članovi Vitapur Kluba mogu biti fizičke osobe, a ne samostalni poduzetnici ili pravne osobe.

U pogodnostima članstva možete uživati ​​odmah po učlanjenju. Uvjet za članstvo je barem jedna kupnja u Vitapur d.o.o.

Naplaćuje li se članstvo u Vitapur Klubu?

Članstvo u Vitapur Klubu je besplatno i dobrovoljno.

Gdje mogu iskoristiti pogodnosti članstva u Vitapur Klubu?

Pogodnosti možete iskoristiti u svim Vitapur trgovinama u Hrvatskoj. Određene pogodnosti moguće je iskoristiti i u internetskoj trgovini www.vitapur.hr. Za svaku pogodnost koju ostvaruje član Vitapur Kluba iz sadržaja pogodnosti jasno je vidljivo na kojim prodajnim mjestima se pogodnost može ostvariti.

Koje pogodnosti imam kao član Vitapur Kluba?

Članstvo u Vitapur Klubu donosi brojne pogodnosti koje će biti objavljene na web stranici www.vitapur.hr, u Vitapur trgovinama, u marketinškim materijalima Vitapur d.o.o., u javnim glasilima odnosno e-mailovima koje član Vitapur Kluba prima na svoju e-mail adresu, putem SMS-a ili kroz drugi komunikacijski medij.

Član Vitapur Kluba ima pravo na sljedeće pogodnosti:

 • Besplatno članstvo

  Član Vitapur Kluba postaje se obavljanjem prve kupovine i potpisivanjem Pristupnice, odnosno GDPR suglasnosti.

 • Poseban kupon od 5 € (eura) pri sljedećoj kupnji iznad 50 € (eura)

  - Ulaskom u Vitapur Klub, tvrtka Vitapur d.o.o. poklanja članovima kupon od 5 eura koji se može iskoristiti pri sljedećoj kupnji iznad 50 eura
  - kupac dobiva kupon na blagajni prilikom kupovine u Vitapur trgovinama
  - Ova pogodnost vrijedi u svim Vitapur poslovnicama u Hrvatskoj, u internet trgovini www.vitapur.hr i putem broja telefona 01 63 96 612.
  - Iskorištenost kupona evidentira se na kuponu koji kupac primi
  - Kupon od 5 eura može se kombinirati s kuponom za poklon koji član kluba dobiva učlanjenjem u Klub, ali se ne može kombinirati s drugim kuponima i posebnim akcijama kao što su: rođendanski popusti, kuponi za pogodnosti, popusti za umirovljenike, dodatni popusti i slično.

 • Poseban kupon od 10 € (eura) pri sljedećoj kupnji iznad 100 € (eura)

  - Ulaskom u Vitapur Klub, tvrtka Vitapur d.o.o. poklanja članovima kupon od 10 eura koji se može iskoristiti pri sljedećoj kupnji iznad 100 eura
  - kupac dobiva na blagajni prilikom kupovine u Vitapur trgovinama
  - Ova pogodnost vrijedi u svim Vitapur poslovnicama u Hrvatskoj, u internet trgovini www.vitapur.hr i putem broja telefona 01 63 96 612.
  - Iskorištenost kupona evidentira se na kuponu koji kupac primi.
  - Kupon od 10 eura može se kombinirati s kuponom za poklon koji član kluba dobiva učlanjenjem u Klub, ali se ne može kombinirati s drugim kuponima i posebnim akcijama kao što su: rođendanski popusti, kuponi za pogodnosti, popusti za umirovljenike, dodatni popusti i slično..
 • Poseban kupon za poklon pri kupnji

Prilikom pristupanja Vitapur Klubu, Vitapur d.o.o. darovat će članove posebnim kuponom za poklon. Poklon koji član kluba dobiva može se mijenjati s vremena na vrijeme i dostupan je novom članu Vitapur Kluba u svim Vitapur trgovinama u Hrvatskoj. Član može iskoristiti poklon bon za kupovinu iznad 150 kn. Kupon se može iskoristiti samo jednom i ne može se zamijeniti za gotovinu.

Poseban kupon za poklon može se kombinirati s kuponom od 5 eura ili 10 eura koji član Kluba dobiva prilikom učlanjenja u Vitapur Klub. Poklon bon iskoristiv je samo u Vitapur trgovinama.

 • Redovno informiranje članova o ponudama, promocijama i ostalim pogodnostima

 • Unaprijed pristup pretprodaji, rasprodaji i drugim promocijama

 • Kuponi za posebne pogodnosti za sve članove kluba, dva puta godišnje
  kuponi će se slati članovima kluba putem pošte, e-pošte ili na broj mobitela

 • Specijalne ponude za sve članove kluba, 4 puta godišnje

 • Redovna ponuda izabranih artikala po specijalnim cijenama koje vrijede samo za članove kluba

 

Opći uvjeti poslovanja Vitapur Kluba 


1. OPĆENITO

Općim uvjetima Vitapur Kluba (u daljnjem tekstu Opći uvjeti) utvrđuju se uvjeti za članstvo u Vitapur Klubu kojim upravlja Vitapur d.o.o., Radnička cesta 39, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

Prihvaćanjem i suglasnošću s ovim općim uvjetima pojedinac sklapa ugovor o članstvu u Vitapur Klubu te time pristaje na opće uvjete i njihovo korištenje.

Vitapur Klub je:

 • klub čiji članovi mogu iskoristiti posebne pogodnosti i popuste u Vitapur trgovinama diljem Hrvatske, na web stranici www.vitapur.hr i pozivom na broj 01 63 96 612.
 • članovi kluba dobivaju posebne ponude putem kanala oglašavanja po izboru člana.

2. ZNAČENJE POJMOVA

Pojmovi korišteni u ovim općim uvjetima imaju sljedeće značenje:

 • član Vitapur Kluba je osoba koja je ispravno ispunila Pristupnicu za učlanjenje u klub i pristala na opće uvjete Vitapur Kluba
 • Pogodnosti Vitapur Kluba su pogodnosti koje, članovima kluba u različitim vremenskim razdobljima, nudi Vitapur d.o.o. u Vitapur trgovinama putem različitih komunikacijskih kanala (putem e-mail adrese, SMS-a, poruka putem komunikacijskih aplikacija, telefonskih poziva, izravne pošte, informacija na web stranicama i dr.) i dobiveni su sukladno odredbama ovih općih uvjeta.

3. UVJETI ZA ČLANSTVO U VITAPUR KLUBU

Za učlanjenje u Vitapur Klub potrebno je ispuniti Pristupnicu koju kupac može ispuniti u svim Vitapur trgovinama u Hrvatskoj. Sva obavezna polja na obrascu moraju biti ispunjena.

Uvjet za članstvo u Klubu je barem jedna kupnja u Vitapur d.o.o. Učlanjenje u klub je dobrovoljno i besplatno. Učlanjenje u Vitapur Klub moguće je s klasičnom papirnatom pristupnicom koja se nalazi u svim trgovinama Vitapur u Hrvatskoj.

4. TOČNOST PODATAKA

Član Vitapur Kluba obvezuje se poduzeću Vitapur d.o.o. na prikladan način (poštom, e-mailom ili usmeno pozivom na broj 01 63 96 612) proslijediti sve promjene podataka važnih za poslovanje, primjerice promjenu adrese, broja telefona i sl.

Vitapur d.o.o. ne odgovara za točnost podataka dobivenih od člana Vitapur Kluba na kojeg se podaci odnose. Svaki član odgovoran je za ispravnost i točnost unesenih podataka.

5. POGODNOSTI ČLANA VITAPUR KLUBA

Član Vitapur Kluba ostvaruje pogodnosti kupnjom u trgovinama Vitapur diljem Hrvatske, na web stranici www.vitapur.hr ili putem broja telefona 01 63 96 612.

Prilikom kupnje robe, kupac je dužan prije plaćanja navesti da je član Vitapur Kluba i time može ostvariti odgovarajuću pogodnost, popust ili poklon koji je aktivan u navedenom vremenskom razdoblju.

Pogodnosti na koje član Vitapur Kluba ima pravo objavljene su na web stranici www.vitapur.hr i/ili u Vitapur trgovinama.

Pogodnosti Vitapur Kluba mijenjaju se i razlikuju se u različitim vremenskim razdobljima. Vitapur Klub zadržava pravo promjene pogodnosti ili akcija zbog okolnosti koje nije mogao unaprijed predvidjeti.

6. IZMJENE OPĆIH UVJETA POSLOVANJA

Vitapur d.o.o. može promijeniti opće uvjete za Vitapur Klub u bilo kojem trenutku ako to zahtijevaju razlozi tehničke ili druge prirode. Sve promjene bit će objavljene na web stranici www.vitapur.hr/klub.

7. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Vlasnik (sakupljač podataka) internetske trgovine je: Vitapur d.o.o., Radnička cesta 39, 10 000 Zagreb, Hrvatska. Vitapur d.o.o. obvezuje se čuvati privatnost članova Vitapur Kluba i čuvati ih u skladu s odredbama trenutno važećeg Zakona o zaštiti osobnih podataka i odredbama Europske uredbe s područja zaštite osobnih podataka.

Ispunjavanjem Pristupnice i učlanjenjem u Vitapur Klub član daje suglasnost za obradu svojih osobnih podataka (ime, prezime, datum rođenja, broj telefona, e-mail adresa) u marketinške svrhe i svrhe informiranja o pogodnostima i ponudama Vitapur Kluba (proizvodi tvrtke Vitapur d.o.o.). Član može u bilo kojem trenutku zatražiti prestanak obrade njegovih podataka za marketinške svrhe i svrhe informiranja o pogodnostima i ponudama pisanim putem poštom na adresu Vitapur d.o.o., Radnička cesta 39, 10 000 Zagreb, Hrvatska ili na e-mail adresu [email protected]. U tom slučaju Vitapur Klub će obrađivati ​​njegove osobne podatke u mjeri potrebnoj za ostvarivanje pogodnosti, odnosno prava i obveze iz članstva u Vitapur Klubu, osim ako član istovremeno sa zahtjevom za prestankom obrade osobnih podataka pošalje izjavu o prestanku članstva u Vitapur Klubu. Član može u svakom trenutku zatražiti informaciju koje njegove osobne podatke obrađuje Vitapur d.o.o. pisanim putem poštom na adresu Vitapur d.o.o., Radnička cesta 39, 10000 Zagreb, Hrvatska ili na e-mail adresu [email protected]

8. PRAVO NA POVLAČENJE GDPR PRIVOLE

Pojedinac na kojeg se osobni podaci odnose ima pravo opozvati svoju privolu u bilo kojem trenutku, i to slanjem ispunjenog obrasca za odustajanje na adresu: Vitapur d.o.o., Radnička cesta 39, 10 000 Zagreb, Hrvatska ili dogovoriti odjavu na adresu e-pošte: [email protected].

9. OSTALE ODREDBE

Opći uvjeti objavljeni su na www.vitapur.hr/klub.

Tvrtka Vitapur d.o.o. u skladu s važećim zakonima o zaštiti potrošača. Vitapur d.o.o. ulaže sve napore kako bi ispunio svoju dužnost pružanja učinkovitog sustava rješavanja pritužbi. U slučaju problema potrošač se može obratiti prodavatelju Vitapur d.o.o. (Vitapur) ili može kontaktirati telefonom na 01 63 96 612 ili e-poštom na [email protected]. Prigovor se podnosi putem e-mail adrese [email protected]. Žalbeni postupak je povjerljiv. Vitapur d.o.o. svjestan je da je bitno obilježje potrošačkih sporova nesrazmjer između ekonomske vrijednosti zahtjeva i vremena i troškova potrebnih za rješavanje spora, što je ujedno i glavna prepreka potrošaču da ne pokrene spor pred sudom. Zato Vitapur d.o.o. ulaže sve napore da eventualne sporove riješi mirnim putem.

Tvrtka Vitapur d.o.o. sukladno zakonskim normama ne priznaje niti jednog provoditelja izvansudskog rješavanja potrošačkih sporova nadležnim za rješavanje potrošačkog spora koji bi potrošač mogao pokrenuti sukladno Zakonu o izvansudskom rješavanju potrošačkih sporova.

Tvrtka Vitapur d.o.o. kao ponuđač roba i usluga koji se bavi internetskom trgovinom na području Republike Hrvatske, na svojoj web stranici objavljuje elektroničku poveznicu na platformu za online rješavanje potrošačkih sporova (SRPS). Platforma je potrošačima dostupna na elektroničkoj poveznici https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=HR.

Navedena uredba proizlazi iz Zakona o izvansudskom rješavanju potrošačkih sporova, Uredbe (EU) br. 524/2013 Europskog parlamenta i Vijeća o internetskom rješavanju potrošačkih sporova i izmjeni Uredbe (EZ) br. 2016/2004 i Direktiva 2009/22/EZ. Opći uvjeti poslovanja Vitapur Kluba stupaju na snagu 16. kolovoza 2022. godine.


Zagreb, kolovoz 2022.