Vodič za odabir nadmadraca

Zašto je kupovina nadmadraca i zaštite madraca pametna odluka?

Odličan san je osnova za bolji i kvalitetniji život. Na prvom mjestu je izbor odgovarajućeg madraca i jastuka prema Vašem tijelu. Osim navedenog također veliku ulogu igraju kvalitetna posteljina i pokrivač kao i nadmadrac za zaštitu madraca. Zašto?

 

Nadmadraci nude dodatnu udobnost, a s time i zaštitu od prljavština i produžiti vijek trajanja novog kreveta.

Nadmadraci visine 3,5 cm ili 7 cm, odličan su izbor za sve vas koji krevet ne upotrebljavate samo za spavaće već i za rad na računalu, pisanje, čitanje, jedenje doručka ili čak kasnije večere.Zaštite za madrac su tanje (oko 1-1,5 cm) i vaš madrac učinkovito štite od mrlja i prljavštine, ali i kućnoj prašini i grinja , te na taj način produžuju vijek trajanja madraca. Tako će Vaš madrac ostati dugotrajniji. U slučaju mokrenja ili prolijevanja različitih tekućina koristite vodonepropusan nadmadrac, koji možete naći u Vitapurovoj ponudi zaštita za madrace.Vodič za odabir nadmadraca


Nadmadrac i zaštita za nadmadrac osigurat će vam zdravu spavaću okolinu

Madrac upije i do 25% vlage koje tijekom noći tijelo ispusti, pa se tako osim vlage skupljaju i grinje,bakterija i prašine koju posteljina ne može fizički zadržati. Prozračni madraci osiguravaju zdravu i suhu spavaću okolinu tako sprječava vlagu da se zadržava u madracu.Sve presvlake nadmadraca su perive za maksimalnu higijenu.


Nadmadrac služi za poboljšavanje udobnosti starog madraca, kao i fotelje .

Stariji, istrošeni madraci više ne pružaju optimalnu podršku tijelu, tako da to može biti uzrok lošeg sna i bola u kralježnici. Memorijska pjena u nadmadracu poboljšati će udobnosti kreveta osigurati higijenu ali i poboljšati kvalitetu vašeg sna bez trošenja mnogo novca.

 

Nadmadraci su odlični na putovanjima.Vodič za odabir nadmadraca

Deblji nadmadraci od memorijske pjene često se koriste kod putovanja: u kampu, na vikendu ili u apartmanu. Vaš nadmadrac pružiti će vam higijenu i čistoću gdje god da se nalazili. S našim nadmadracima probudit ćete se odmorni i puni energije. Za putovanja najbolji je izbor roll up nadmadrac koji jednostavno zarolate i spremni ste ići dalje. 


Nadmadraci su veoma priručni kao zamjenski madraci za goste ili prijatelje.

Zašto biste kupovali nove madrace kada možete kupiti nadmadrace za goste, prijatelje ili obitelj koja će biti kraći vremenski period s vama. Nadmadraci s memorijskom pjenom su odličan izbor za prenoćenje, jednostavno ih namjestite na garnituru. Koristeći nadmadrac osjetit ćete kako je puno ugodnije i mekanije spavanje. Nadmadrac također možete koristiti i kao dodatni ležaj.

 

Upotreba nadmadraca i zaštita za madrace vrlo je jednostavna

Zaštita za krevet koja je namijenjena prvenstveno kako bi zaštitili svoj madrac od prašine , mrlja i prljavštine. Zaštitni nadmadraci lako se navuku elastičnom gumicom na madrac. Kod Viših nadmadraca ćete jednostavno staviti nadmadrac na površinu, a njegova ne klizajuća podloga brine se da nadmadrac ostane na mjestu.Vodič za odabir nadmadraca

 

 

Ovisno o namjeni birajte ili nadmadrace ili zaštitnu navlaku. Ukoliko želite spriječiti prašinu, prljavštinu da ulaze u vaš madrac savjetujemo da uzmete zaštitne nadmadrace.

Ukoliko Vam treba udobnost ili jača podloga izaberite jedan od naših nadmadraca.