Otvorenje nove trgovine - City Center One West

  • 29.9.2021.

U četvrtak, 30. rujna u 10 sati otvaramo novu Vitapur trgovinu u Zagrebu - City Center one West! Samo na dan otvorenja iskoristite posebnu ponudu: uz svaku kupnju iznad 250 kuna vas uz ostale popuste i pogodnosti očekuje i prigodan POKLON.

Već više od 15 godina Vitapur u vaše domove donosi inovativne proizvode za spavaću sobu, kuhinju, dnevnu sobu, kupaonicu i proizvode za kvalitetno provedeno slobodno vrijeme.

Upoznajte Vitapur, doživite kvalitetu i udobnost na drugačiji način.

U Vitapur ponudi pronađite proizvode za:

• kvalitetan san (Hitex madraci, nadmadraci, jastuci, pokrivači, Svilanit posteljina, podnice, ...),

pripremu zdrave i ukusne hrane (Rosmarino posuđe, kuhinjski pribor i dodaci, kuhinjski tekstil, kuhinjski noževi, mali kućanski aparati, roštilji i ostali kuhinjski dodaci, ...),

• dodatnu udobnost i kvalitetno provedeno slobodno vrijeme (Svilanit ručnici i ogrtači, dekorativni proizvodi, koferi i proizvodi za planinarenje, …)

• odabrane proizvode za djecu.

Kvalitetni Vitapur proizvodi izrađeni su od pažljivo biranih materijala. U Vitapuru neprestano pratimo nove trendove na svjetskim tržištima jer želimo nuditi samo najkvalitetnije proizvode koji udovoljavaju potrebama i željama naših vjernih kupaca.

Već više od 15 godina naša je misija razvijati proizvode koji podižu kvalitetu života ljudi. Ponosni smo na vlastite brandove: Vitapur-Hitex, Rosmarino, Svilanit, Scandinavia i 4Kiddo koji su prisutni i na međunarodnim tržištima. Svi Vitapur proizvodi stvaraju se s vizijom i sa ciljem: nuditi najbolje proizvode za spavanje, dom i slobodno vrijeme, usmjeravajući svu pozornost na kvalitetu proizvoda i savršen dizajn. Vitapur-Hitex madraci s više od 25 godina tradicije nude kvalitetan san tisućama zadovoljnih kupaca.

Posjetite nas i odaberite najbolje proizvode za miran san, vaš dom ili slobodno vrijeme! Njegujte strast za životom uz VITAPUR.

Share News