Upoznajte Rosmarino ambasadora – MARIJA MANDARIĆA

  • 25.9.2023.
Upoznajte Rosmarino ambasadora – MARIJA MANDARIĆA

S ponosom predstavljamo ambasadora našeg Rosmarino posuđa – Marija Mandarića, renomiranog hrvatskog kuhara i food direktora na MasterChef Hrvatska. Njegova prepoznatljivost ne staje na hrvatskim granicama, Mario je usavršavao svoje kulinarske vještine na mnogim mjestima širom svijeta.

Mario Mandarić – vrhunski kuhar i novi Rosmarino ambasador

Našeg novog ambasadora, Marija Mandarića, prepoznali smo kao ambicioznog kuhara koji zaista ostvaruje svoje snove. Kuhao je za mnoge poznate holivudske zvijezde na Tajlandu i usavršavao se u restoranima s Michelinovim zvjezdicama.

Forbes je Marija Mandarića uvrstio na listu 30 najutjecajnijih pojedinaca mlađih od 30 godina u Europi. Završio je London Business School u Engleskoj i radio u najboljim restoranima – poput The Fat Duck, u vlasništvu poznatog Hestona Blumenthala. Njegovi uspjesi dokazuju njegovu vještinu, sofisticiranu kreativnost i predanost.

Točno to želimo i za vas, naše vjerne kupce Rosmarino posuđa i kuhinjskih aparata: da ostvarujete svoje snove i uljepšavate svaki trenutak ukusnim jelima. S Marijem nas povezuje strast prema kuhanju, otkrivanju novih okusa i kulinarskim trikovima. Vjerujemo da će Mario Mandarić podići naš brend Rosmarino na još višu razinu.

 

Zašto su Mario i Rosmarino savršen par

Mario je sinonim za predanost kulinarskom iskustvu. To savršeno odgovara vrijednostima našeg brenda Rosmarino: strast prema kuhanju, najboljim sastojcima i otkrivanju recepata koje stvarno svatko može napraviti. Rosmarino je uvijek bio više od brenda koji nudi kuhinjske proizvode.

Vjerujemo da ćemo vaše vrijeme provedeno u kuhinji pretvoriti u nezaboravno kulinarsko putovanje, a Mario će nam sigurno pomoći u tome.

Naručite Rosmarino posuđe >>

Ostanite s nama

Suradnja Marija Mandarića i Rosmarina je spoj vizija i vrijednosti koje ističu srž onoga što bi kuhanje trebalo biti - strast prema kušanju novih jela, forma umjetnosti i druženje u kuhinji s vašim najmilijima.

Pripremite tave i kuhače, krenimo kuhati!

Rosmarino x  Mario Mandarić

Share News