Ponuda crnog petka! Odabrani proizvodi VEĆ do -75% + besplatna dostava istih! Iskoristi >>

Hitex Madrac od pjene Hitex Memosilver 18+2 Memory

Napredan i kvalitetan madrac sastavljen od 7 zona, s kojim ne možete pogriješiti. 2 jezgre za spavanje na mekoj ili tvrdoj strani. 2 cm memorijske pjene u navlaci osigurava još bolju prilagodbu tijelu. Saznaj više »
Od

Redovna cijena 2.299,90 kn

1.379,94 kn

* Obavezna polja

Na skladištu

Madrac od pjene Hitex Memosilver 18+2 Memory

 

Nove ponude mjeseca

Opis

Najprodavaniji madrac sad još viši i udobniji

Zbog svojih značajki, madrac MemoSilver je prikladan za cijelu obitelj i sve generacije. Za još veću udobnost smo naime madrac povisili za 2 cm: jezgra je sad visoka čak 18 cm, za bolju prilagodbu tijelu navlaci su dodana 2 cm memorijske pjene koja izvrsno rasterećuje pritisak na tijelo. Ležaj je idealan za cijelu obitelj, jer će svaki član na njemu spavati, kao da je napravljeno posebno za njega, bez obzira na to da li radije spava na mekšoj ili tvrđoj podlozi.

Reverzibilna jezgra – za spavanje na mekšoj ili tvrđoj podlozi

Inovativan slovenski proizvod visoke kvalitete, koji je najbolje rješenje za bračne krevete, dječje sobe, sobe za goste ili kuće za odmor, gdje ležajeve koristi više ljudi. Napredan i kvalitetan madrac 2 u 1 ima prednost u svojoj prilagodljivosti – 2 jezgre u jednom madracu! Ako vam je jezgra previše mekana, samo ga trebate okrenuti i već spavate na tvrđoj strani. Ako vam više odgovara mekaniji madrac, u trenu ga okrenete na mekšu stranu.

7 zona – odlična potpora i pravilan položaj tijela

Ergonomski madrac je po dužini sastavljen od 7 različitih tvrdoća. Pravilno raspoređeni, različiti, tvrdi dijelovi madraca, pružaju pravilnu potporu vašem tijelu. Najveći pritisci tijela na madrac su u području ramena, zato tvrdoća madraca mora biti u tom predjelu najmanja. Tijelo u lumbalnom dijelu treba najveću potporu, stoga madrac na tom dijelu mora biti najtvrđi. Na ovaj način vaša kralježnica ima oblik ravne crte i pravilan fiziološki položaj, te ju rasterećuje. Kralježnica je doista jedan od najvažnijih i istodobno najopterećenijih dijelova tijela

Ortopedska jezgra za udobno spavanje

Jezgra ležaja je napravljena od napredne visokoelastične hladno stisnute pjene SleepCell, koja vam osigurava udobnost, koje u napornim danima najviše trebate. 18ncentimetara visoka jezgra pravilno podupire sve dijelove vašeg tijela, što osigurava mirno sapvanje. Svojim oblikom nudi odličnu potporu kralježnici. Omogućuje lakše prilagođavanje ramenskog i bočnog dijela, zbog toga je odmor ugodniji.

Memorijska pjena

Naprednu jezgru od hladno stisnute pjene smo nadogradili s 2 cm udobne memorijske pjene. Memorijska pjena je revolucionarno otkriće astronauta koji su se s njom zaštitili od utjecaja gravitacijskih sila za vrijeme polijetanja. Za razliku od ostalih pjena, memorijska pjena ima veću gustoću i temperaturno je osjetljiva. To znači da se zbog svoje jedinstvene strukture potpuno prilagođava obliku i težini tijela, a kad pritiska više nema, memorijska pjena se postupno vraća u prvotan oblik. Na taj način ne tijelo rasterećeno, a osim toga svojom mekoćom pridonosi i k rjeđem buđenju, jer se potpuno prilagođava tijelu i ne stvara pritisak na njega. Zbog udobnijeg spavanja, manje se pomičemo, zbog toga je odlično rješenje za sve, koji se noću zbog položaja spavanja često bude.

Periva navlaka s ionima srebra za bolje spavanje

Madrac odlikuje i periva navlaka, obrađena ionima srebra. S tim je osigurana najviša razina higijene, uspostavljena je čista i svježa okolina za spavanje, koja je idealan izbor za sve ljude s alergijama.

Optimalno rješenje za bračne krevete

Ležaj veličine 180x200 ima dvije odvojene jezgre, koje po želji možete okretati. Na taj način oba partnera mogu individualno izabrati odgovarajuću tvrdoću, te je kupnja dvaju odvojenih madraca potpuno nepotrebna. Madrac ima jednu zajedničku navlaku koja se ležaju primjereno prilagođava, pa na sredini nema neudobnog razmaka.

Vakuumsko pakiranje za praktičan, higijenski i štedljiv prijevoz

Madrac je vakuumski pakiran, što donosi brojne prednosti. Vakuumsko pakiranje je naime izuzetno praktično za prijevoz, istovremeno s kupnjom takvog proizvoda pridonosite k zaštiti prirode. Madrac zbog vakuumskog pakiranja ima manji volumen, što omogućuje racionalniji i štedljiviji prijevoz; jednim prijevozom se doveze više proizvoda, a s tim se smanjuje broj vožnji i posljedično količina ispuha CO2. Istovremeno je vakuumsko pakiranje izuzetno higijensko, jer je proizvod hermetički zatvoren i zadržava potpunu čistoću i svježinu.

Proizvedeno u Sloveniji

Naši madraci Hitex su poizvedeni u Sloveniji i poznati su po tradiciji dugoj više od 20 godina. Za vas samo visoka kvaliteta, izuzetna udobnost i brižljivo izabrani materijali.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
 • 2 jezgre u 1 madracu: reverzibilna jezgra za spavanje na mekšoj ili tvrđoj podlozi.
 • 20 cm (18+2) visoka jezgra: nudi odličnu potporu tijelu za vrijeme spavanja
 • Jezgra od napredne hladno stisnute pjene SleepCell Comfort: za najviši stupanj udobnosti i izvrsno prilagođavanje svim položajima spavanja.
 • Dodatna 2 cm memorijske pjene ViscoCell u navlaci za potpunu prilagodbu tijelu.
 • 7 zona: za pravilnu potporu vaše kralježnice
 • Periva navlaka s ionima srebra: za najviši stupanj higijene i svježinu.
 • Jednostavan transport: madrac ima manji volumen zbog vakuumskog pakiranja.
 • Ležaj 180x200 cm ima dvije odvojene jezgre: individualno okretanje i izbor tvrdoće.
 • Slovenski proizvod: kvalitetna proizvodnja.
 • 30 dana testnog razdoblja: madrac možete testirati i uvjeriti se da li vam odgovara.
 • Mogućnost plaćanja na rate.
Sastav

Tkanina: 100% poliester (ClimaSoft)
Punjenje gornjeg dijela navlake: 100% poliuretan (memorijska pjena ViscoCell)
Punjenje donjeg dijela i strana navlake: 100% poliester
Jezgra: pjena SleepCell Comfort u dvije tvrdoće

Razlozi za kupnju

30-dnevno testiranje madraca

Pružamo vam 30-dnevno testiranje madraca kako biste se uvjerili da li vam odabrani madrac odgovara.

7-zonski madrac

7-zonski madrac pravilno podupire cijelo tijelo. Svaka zona osigurava optimalnu potporu različitim dijelovima tijela i u potpunosti im se prilagođava.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Reverzibilna jezgra

Jezgra madraca je reverzibilna, tako da možete odabrati spavanje na tvrđoj ili mekanijoj strani. Ovisno, koja vam više odgovara.

Plaćanje na rate

Mogućnost obročnog plaćanja uz Diners (do 12 rata) i American (do 6 rata). Mogućnost jednokratnog plaćanja karticama.

Periva navlaka

S perivom navlakom, vaši proizvodi će uvijek biti čisti i svježi, a okolina za spavanje na najvišoj razini higijene.

EU proizvod

Naše proizvodi odlikuje tradicija i provjerena kvaliteta.

Vakumsko pakiranje

Vakuumsko pakiranje omogućuje potpuno siguran i jednostavan transport i zauzima vrlo malo prostora.

Vodič za odabir madraca

Ukoliko niste sigurni koji madrac će vam najbolje odgovarati, pripremili smo vam vodič za lakši odabir.

Za sve položaje spavanja

Proizvod je primjeren za sve koji spavaju u različitim položajima. Optimalna potpora tijelu za spavanje na leđima, boku kao i trbuhu.

Prozračnost proizvoda

Posebna prozračna tkanina omogućuje proizvodu veću prozračnost, a samim time i više svježine i suhu okolinu za spavanje. Ovakva vrsta proizvoda primjerena je za ljudi koje se prekomjerno znoje.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod