Ponuda crnog petka! Odabrani proizvodi VEĆ do -75% + besplatna dostava istih! Iskoristi >>

Hitex Madrac s džepičastim oprugama Hitex Comfort Spring Air 22

Madrac Spring AIR Comfort je svojom visinom iznimno udoban madrac i pripada u izvanstandardno visoke madrace. Kombinacija džepičastih opruga, dodatni izdržljivi sloj i poliuretanske pjene odgovor su za odlično spavanje. Saznaj više »
Od

Redovna cijena 2.399,90 kn

1.439,94 kn

* Obavezna polja

Na skladištu

Madrac s džepičastim oprugama Hitex Comfort Spring Air 22

 

Nove ponude mjeseca

Opis

Madrac Spring AIR Comfort je spoj džepičastih opruga, dodatnog izdržljivog sloja (filc) i poliuretanske pjene koji omogućuju ugodno spavanje.

 

5 zona – optimalna potpora i pravilan položaj tijela

Madrac se sastoji od 5 zona, tj. pet različitih dijelova koji se međusobno razlikuju po obliku i po tvrdoći. Svaki dio tijela podupiru gdje je to najviše potrebno: glava i vrat, ramena, bokove, bedra i na kraju stopala. Sa takvom strukturom madrac će u potpunosti zadovoljiti zahtjeve korisnika.

Jezgra od džepičastih opruga omogućuje miran san.

Jezgra 20 cm visokog madraca sastoji se od 14 cm sloja džepičastih opruga koji se u potpunosti prilagođavaju tijelu tako da je svaki dio tijela pravilno poduprijet. .Napredne
džepičaste opruge doista omogućuju reagiranje samo onih opruga, na koje tijelo vrši pritisak, zato je kralježnica uvijek poravnana i u pravilnom položaju, bez obzira na položaj
tijela tijekom spavanja. Važna prednost individualnih, džepičastih opruga da pravilno i neprimjetno ispravljaju položaje tijela dviju osoba na bračnom krevetu, iako je između vas i partnera velika razlika u težini. Tako je utjecaj negativnih vanjskih čimbenika koji utječu na kvalitetu sna doveden na minimum. Zbog sustava džepičastih opruga spavati ćete mirnije i udobnije bez obzira na to kako često vaš partner mijenja položaj spavanja.

Dodatni izdržljivi sloj u jezgri

Madrac Spring AIR Comfort ima u jezgri sa obje strane dodatni izdržljivi sloj (filc), koji pomaže kod jednakomjerne raspodjele težine.

Dodatnu udobnost omogućuje troslojna memorijska pjena

Navlaka madraca je punjena sa kvalitetnom memorijskom pjenom u tri sloja koja povećavaudobnost. Time je omogučena veća prozračnost i svježa spavajuća mikroklima.

Bezbrižna kupovina – 30-dnevno probno razdoblje i garancija

Madrac ima 30-dnevno probno razdoblje. U tom vremenu ga lako isprobate i u miru razmislite da li vam odgovara. Ukoliko ste odlučili suprotno, možete ga vratiti u roku 30
dana od dana kupovine i vratiti ćemo vam vaš novac.

Madrac ima2-godišnju garanciju.

Mogućnost obročnog plaćanja

Pri kupovini iznad 300,00 kn mogućnost plaćanja na 2 obroka. Pri kupovini iznad 450,00 kn, mogućnost plaćanja na 3 obroka. Pri kupovini iznad 600,00 kn mogućnost plaćanja na 4 rate. Pri kupovini iznad 750,00 kn mogućnost plaćanja na 5 rata. Pri kupovini iznad 900,00 kn mogućnost plaćanja na 6 rata. Plaćanje Diners karticom na 12 rata za iznose iznad 2.000,00 kn (za madrace i podnice).

Mogućnost obročnog plaćanja možete jednostavno obaviti putem Internet trgovine www.vitapur.hr, u svim Vitapur-Hitex trgovinama u Hrvatskoj ili putem telefonskog broja na 01 38 78 788. Na Internet stranici u procesu naručivanja odaberite plaćanje putem kreditnih kartica ili plaćanje prema ponudi. Po primitku narudžbe, kontaktirat će vas naši agenti.Održavanje

Navlak nije periva. Madrac prozračite i ne izlažite direktnoj sunčevoj svjetlosti i vlazi.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
 • Jezgra od visokokvalitetnih džepičastih opruga: za odličnu potporu kralježnici i ugodno spavanje.
 • Visoka jezgra: nudi iznimnu potporu tijelu prilikom spavanja.
 • Dodatna izdržljiva plastika u jezgri: pomaže kod ravnomjerne raspodjele težine.
 • Poliuretanska pjena: za visoku udobnost i mekoću.
 • 5 zona: za optimalnu potporu vašoj kralježnici.
 • 30-dnevno testno razdoblje: madrac možete isprobati kako bi se uvjerili da li vam odgovara
 • Dimenzije opruga: 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200 cm .
 • Mogućnost obročnog plaćanja.
 • Madrac je proizveden u Turskoj.

Razlozi za kupnju

30-dnevno testiranje madraca

Pružamo vam 30-dnevno testiranje madraca kako biste se uvjerili da li vam odabrani madrac odgovara.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Jezgra od džepičastih opruga

Džepičaste opruge su različite elastičnosti i prilagodbi točkama tijela. Prednost je reguliranje lokacije dvije osobe na bračnom krevetu.

Plaćanje na rate

Mogućnost obročnog plaćanja uz Diners (do 12 rata) i American (do 6 rata). Mogućnost jednokratnog plaćanja karticama.

Vakumsko pakiranje

Vakuumsko pakiranje omogućuje potpuno siguran i jednostavan transport i zauzima vrlo malo prostora.

Vodič za odabir madraca

Ukoliko niste sigurni koji madrac će vam najbolje odgovarati, pripremili smo vam vodič za lakši odabir.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Najkorisniji komentari korisnika
 • 1 od 1 korisnika je recenzija bila korisna

  Odličan madrac, super cijena

  Madrac je stvarno odličan tvrd je koliko treba biti, savršeno se naspavao na njemu. Cijena je odlična za dobivenu kvalitetu. Uz dobre podnice jednostavno pun pogodak..

  Ocijenio: -

  Komentar
  Recenzija vam je bila korisna?