Veliki sezonski popusti su tu!Kupujte čak do 70% jeftinije! Ograničene zalihe!  Provjerite ovdje >>

Hitex Madrac s džepičastim oprugama Hitex Comfort Spring Air 22

Madrac Spring AIR Comfort je svojom visinom iznimno udoban madrac i pripada u izvanstandardno visoke madrace. Kombinacija džepičastih opruga, dodatni izdržljivi sloj i poliuretanske pjene odgovor su za odlično spavanje. Saznaj više »
Zbog velike potražnje, madrac će ponovno biti dostupan od 15. 10. 2017.
Od

Redovna cijena 1.999,90 kn

1.199,94 kn

Na skladištu

Madrac s džepičastim oprugama Hitex Comfort Spring Air 22

 Sezonski popusti

 

Nove ponude mjeseca

Opis

Madrac Spring AIR Comfort je spoj džepičastih opruga, dodatnog izdržljivog sloja (filc) i poliuretanske pjene koji omogućuju ugodno spavanje.

 

5 zona – optimalna potpora i pravilan položaj tijela

Madrac se sastoji od 5 zona, tj. pet različitih dijelova koji se međusobno razlikuju po obliku i po tvrdoći. Svaki dio tijela podupiru gdje je to najviše potrebno: glava i vrat, ramena, bokove, bedra i na kraju stopala. Sa takvom strukturom madrac će u potpunosti zadovoljiti zahtjeve korisnika.

Jezgra od džepičastih opruga omogućuje miran san.

Jezgra 20 cm visokog madraca sastoji se od 14 cm sloja džepičastih opruga koji se u potpunosti prilagođavaju tijelu tako da je svaki dio tijela pravilno poduprijet. .Napredne
džepičaste opruge doista omogućuju reagiranje samo onih opruga, na koje tijelo vrši pritisak, zato je kralježnica uvijek poravnana i u pravilnom položaju, bez obzira na položaj
tijela tijekom spavanja. Važna prednost individualnih, džepičastih opruga da pravilno i neprimjetno ispravljaju položaje tijela dviju osoba na bračnom krevetu, iako je između vas i partnera velika razlika u težini. Tako je utjecaj negativnih vanjskih čimbenika koji utječu na kvalitetu sna doveden na minimum. Zbog sustava džepičastih opruga spavati ćete mirnije i udobnije bez obzira na to kako često vaš partner mijenja položaj spavanja.

Dodatni izdržljivi sloj u jezgri

Madrac Spring AIR Comfort ima u jezgri sa obje strane dodatni izdržljivi sloj (filc), koji pomaže kod jednakomjerne raspodjele težine.

Dodatnu udobnost omogućuje troslojna memorijska pjena

Navlaka madraca je punjena sa kvalitetnom memorijskom pjenom u tri sloja koja povećavaudobnost. Time je omogučena veća prozračnost i svježa spavajuća mikroklima.

Bezbrižna kupovina – 30-dnevno probno razdoblje i garancija

Madrac ima 30-dnevno probno razdoblje. U tom vremenu ga lako isprobate i u miru razmislite da li vam odgovara. Ukoliko ste odlučili suprotno, možete ga vratiti u roku 30
dana od dana kupovine i vratiti ćemo vam vaš novac.

Madrac ima2-godišnju garanciju.

Mogućnost obročnog plaćanja

Pri kupovini iznad 300,00 kn mogućnost plaćanja na 2 obroka. Pri kupovini iznad 450,00 kn, mogućnost plaćanja na 3 obroka. Pri kupovini iznad 600,00 kn mogućnost plaćanja na 4 rate. Pri kupovini iznad 750,00 kn mogućnost plaćanja na 5 rata. Pri kupovini iznad 900,00 kn mogućnost plaćanja na 6 rata. Plaćanje Diners karticom na 12 rata za iznose iznad 2.000,00 kn (za madrace i podnice).

Mogućnost obročnog plaćanja možete jednostavno obaviti putem Internet trgovine www.vitapur.hr, u svim Vitapur-Hitex trgovinama u Hrvatskoj ili putem telefonskog broja na 01 38 78 788. Na Internet stranici u procesu naručivanja odaberite plaćanje putem kreditnih kartica ili plaćanje prema ponudi. Po primitku narudžbe, kontaktirat će vas naši agenti.Održavanje

Navlak nije periva. Madrac prozračite i ne izlažite direktnoj sunčevoj svjetlosti i vlazi.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Jezgra od visokokvalitetnih džepičastih opruga: za odličnu potporu kralježnici i ugodno spavanje.
  • Visoka jezgra: nudi iznimnu potporu tijelu prilikom spavanja.
  • Dodatna izdržljiva plastika u jezgri: pomaže kod ravnomjerne raspodjele težine.
  • Poliuretanska pjena: za visoku udobnost i mekoću.
  • 5 zona: za optimalnu potporu vašoj kralježnici.
  • 30-dnevno testno razdoblje: madrac možete isprobati kako bi se uvjerili da li vam odgovara
  • Dimenzije opruga: 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200 cm .
  • Mogućnost obročnog plaćanja.
  • Madrac je proizveden u Turskoj.

Razlozi za kupnju

30-dnevno testiranje madraca

Pružamo vam 30-dnevno testiranje madraca kako biste se uvjerili da li vam odabrani madrac odgovara.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Jezgra od džepičastih opruga

Džepičaste opruge su različite elastičnosti i prilagodbi točkama tijela. Prednost je reguliranje lokacije dvije osobe na bračnom krevetu.

Plaćanje na rate

Mogućnost obročnog plaćanja uz Diners (do 12 rata) i American (do 6 rata). Mogućnost jednokratnog plaćanja karticama.

Vakumsko pakiranje

Vakuumsko pakiranje omogućuje potpuno siguran i jednostavan transport i zauzima vrlo malo prostora.

Vodič za odabir madraca

Ukoliko niste sigurni koji madrac će vam najbolje odgovarati, pripremili smo vam vodič za lakši odabir.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod