Jeste znali da se gosti u Vaš apartman/hotel vraćaju i zbog Vašeg madraca? Da li madrac u Vašem apartmanu/hotelu pruža dovoljno udobnosti? Želite zadovoljne goste i pritom uštedjeti svoj novac?

Svatko od nas, tko se priprema na zasluženi odmor, želi na odmoru kvalitetan i udoban san. Odmorni i zadovoljni gosti uvijek će se s veseljem vraćati u Vaš apartman. S Vitapur madracima, pokrivačima i jastucima biti ćete na dobrom putu, da se Vaši gosti odlično naspavaju, ponovno vrate i preporuče Vas svojim prijateljima i poznanicima.

Sigurno Vam se dogodilo, da su Vaši gosti bili nezadovoljni madracima i jastucima na kojima su spavali, a za koje ste Vi izdvojili puno novca. Također Vam je sigurno poznato i koliko je kvalitetan madrac vrlo važan preduvjet za zdravo spavanje i zdravlje općenito. Mi smo ovdje za Vas i pružamo Vam mogućnost da kvalitetan san Vas i Vašeg gosta, postane naša briga!

Nudimo Vam:

- Kvalitetne madrace, pokrivače, jastuke i posteljinu po posebnim akcijskim cijenama.
- Besplatnu dostavu.
- Mogućnost plaćanja na obroke, bez kamata.
- Izdržljive, perive proizvode, čije održavanje je brzo i jednostavno

U ovom slučaju poslovica „Svakog gosta dva dana dosta“ ne vrijedi. Uz VITAPUR asortiman, Vaši gosti zadržat će se mnogo dulje i vratiti po još ugodnog sna.

Za više informacija i pitanja o ponudama za apartmane/hotele, obratite nam se putem maila [email protected]

Vaš Vitapur