Ponuda crnog petka! Odabrani proizvodi VEĆ do -75% + besplatna dostava istih! Iskoristi >>

Hitex Vuneni pokrivač Merino

-50%
Vuneni pokrivač Merino
Vuna regulira toplinu i pomaže spriječiti znojenje. Saznaj više »
Od

Redovna cijena 1.399,90 kn

699,95 kn

* Obavezna polja

Na skladištu

Vuneni pokrivač Merino

 Crni petak

Nove ponude mjeseca

Opis

Toplina merino vune pomaže ublažiti bolove.

Pokrivač od najbolje ovčje vune merino pruža izvrsnu toplinu, kojom ublažava bolove. Merino ovčja vuna ima veliku toplotnu vrijednost i preporučujemo je svima onima kojima je uvijek hladno.

Vuna regulira toplinu i pomaže u sprječavamju znojenja.

Vuna regulira temperaturu, što znači, da prilagođava toplinu zavisno od vaših potreba. Upravo takva temperatura vam pomaže spriječiti znojenje i osigurava ugodan san.

Vuna upija i propušta vlagu i time osigurava zdravu okolinu za spavanje.

Značajna prednost vunene posteljine je, da znoj, koji čovjek po noći izluči, brzo propušta nazad u okolinu. Time ležaj ostaje suv, zdrav i još ugodniji. Zbog svih prednosti vunenog pokrivača uspostavlja se optimalna mikroklima, koja ublažava neispavanost i jutarnji umor.

Toplina i lanolin merino vune pomažu u uklanjanju bolova.

Vunena posteljina zbog topline i sadržaja lanolina pomaže u ublažavanju bolova, koje uzrokuju sljedeće tegobe i bolesti: reuma, išijas, artroza, migrena i bolesti cirkulacije krvi.

Ne možete se u krevetu nikako ugrijati i osjećate bolove u različitim djelovima tijela?

Toplina najbolje merino ovčje vune zasigurno će vas ugrijati. Pokrivač će se zbog prirodnih učinka vune, pobrinuti za toplu i suvu okolinu spavanja, što pomaže ublažiti bolove. Naručite svoj pokrivač i uživajte u njegovoj toplini!

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Pokrivač od najbolje ovčje vune merino pruža izvrsnu toplinu.
  • Vuna regulira toplinu i pomaže u sprječavanju znojenja.
  • Vuna upija i propušta vlagu i time osigurava zdravu okolinu za spavanje.
  • Toplina i lanolin merino vune pomažu u uklanjanju bolova.
Sastav
100% čista merino vuna.

Razlozi za kupnju

Australska merino vuna

Vuna slovi za prirodni termoregulator, jer odlično regulira temperaturu tijekom cijele noći.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupnja je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućuje 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Vodič za odabir pokrivača

Ukoliko niste sigurni koji pokrivač će vam najbolje odgovarati, pripremili smo vam vodič za lakši odabir.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sljedeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu. INTERNET BANKARSTVO, plaćanje na rate (kreditnim karticama).
 

Dostava: Dostava se obavlja putem Hrvatske Pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupnje (obratite pažnju da prilikom kupnje možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platitelja). Naručene proizvode možete očekivati 3-4 radna dana, nakon zaprimljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, poštar će u vašem poštanskom sandučiću ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke koju možete podići u (najbližem) poštanskom uredu, u roku od 5 dana. Sve infomracije o dostavi.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (madraci od lateksa i opruga, merino i kašmir nadmadrace, merino i kašmir pokrivače, podnice Hitoflex: fiksne, prilagodljive, električne i Regular Lux) vrijedi rok isporuke od 10 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

Recenzije

Ocijeni proizvod