Zašto kupovati na vitapur.hr

1. PROVJERENA KVALITETA

Kad je u pitanju kvaliteta ne pristajemo na kompromise. Svi proizvodi izrađeni su od prvoklasnih materijala, pri čemu se najviše teži što prirodnijim materijalima.

2. BRZA DOSTAVA

Naručene proizvode dostavit ćemo putem pošte. Možete ih očekivati 3-4  radna dana, nakon zaprimljene uplate. Troškovi dostave obračunavaju se prema važečem cjeniku Hrvatske pošte. Dostavu izvan Hrvatske ćemo po dogovoru s kupcem obračunati posebno.

*Posebna pogodnost za kupovinu putem Interneta.

Troškovi dostave za narudžbe veće od 750,00 kn su besplatni.

Pri kupovini manjoj od 750,00 kn, obračunava se trošak pakiranja i dostave prema važećem cjeniku Hrvatske pošte.

Madraci i podnice*:

Troškovi dostave i pakiranja za madrace i podnice računaju se prema važečem cjeniku Hrvatske pošte. (*Dostava iznad 3.750,00 kn je besplatna)

*Ukoliko ste izabrali plaćanje prilikom preuzimanja proizvoda (pouzećem), Hrvatska pošta d.d. na konačnu cijenu proizvoda naplaćuje i proviziju u vrijednosti 1,83% ukupne vrijednosti paketa. Ovaj trošak nije naveden u vašoj košarici i ni na koji način nije naplaćen od strane Vitapur d.o.o.; naplaćuje ga Hrvatska pošta d.d. za svoje usluge prema svom Cjeniku.

Dostava putem pošte moguća je na dva načina. Pošiljku možete osobno preuzeti na pošti (pri naručivanju označite osobno preuzimanje na pošti) ili će Vam biti dostavljena na kućnu adresu.

*Navedeni troškovi dostave vrijede za dostavu na području Republike Hrvatske.

3. 100% JAMSTVO NA ZADOVOLJSTVO

Na naručene proizvode postoji testni period od 15 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

4. NAČINI PLAĆANJA

a) PLAĆANJE POUZEĆEM (prilikom preuzimanja proizvoda cijeli iznos plaćate odjednom)

b) PUTEM INTERNET BANKARSTVA (nakon zaprimljene narudžbe kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu primiti ćete ponudu sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva.)

c) PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA*

JEDNOKRATNO plaćanje putem:

- American Express®

- MasterCard®

- Maestro®

- Visa

- Diners

- Discover

Plaćanje NA RATE BEZ KAMATA putem:

- Diners (do 12 rata)

*NAPOMENA: Za opciju plaćanja možete nazvati na broj +385 01 63 96 612 (radnim danom od 8-16 h), na kojem ćete dobiti više informacija o plaćanju na rate.

5. SIGURNA KUPOVINA

Vitapur Internet trgovina omogućuje siguran i bezbrižan online shopping. Štitimo vaše osobne i transakcijske podatke te zadovoljavamo suvremene sigurnosne standarde.

Tvrtka Vitapur d.o.o. koristi WSPay sustav naplate kreditnih kartica.

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Za više informacija provjerite stranicu WSPay™ sustava.